Open Nav

Hieronder volgt een overzicht van alle donaties die we hebben mogen ontvangen om de vakantieweken mogelijk te maken. Donaties zijn mogelijk via: NL91 RABO 0100 9137 25. Onze grote dank voor iedere donatie:

30-12-2018:

Familie de Ron heeft, ook dit jaar weer, voor onze stichting op een kerstmarkt gestaan. Deze keer in de plaats Haaften, waar zij sinds kort wonen. Ze hebben een donatie aan ons gedaan van €50,–. Ook hebben zij zeker voor naamsbekendheid gezorgd in hun nieuwe regio. Via deze weg willen wij familie de Ron van harte bedanken voor deze donatie.

12-12-2018:

We hebben een mooie donatie mogen ontvangen van de firma Portisa. Een gezin, en tevens de directie van deze firma zijn afgelopen september te gast geweest bij ons in de herberg. Mede dankzij een geweldige week dat ze bij ons gehad hebben, hebben zij besloten om met hun bedrijf ons te ondersteunen. Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. De donatie van €1000,– zal goed besteed gaan worden. Portisa hartelijk dank voor deze mooie donatie. Voor meer informatie over deze firma kijk maar eens op hun website: https://www.portisa.eu/

24-10-2018:

De meeste zakjes zijn al uitgedeeld. Dus mogen we het nu ook van de daken roepen. Jamin heeft de bedankjes voor onze vrijwilligers, die we jaarlijks uitdelen, gedeeltelijk gesponsord. Maar liefst 70 zakjes met dropcenten. “Jouw bijdrage is onbetaalbaar”. Een mooie geste van Jamin!! BEDANKT HIERVOOR. En natuurlijk alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage het afgelopen jaar.

 

11-10-2018:

Gisteravond tijdens onze eerste vrijwilligers/ambassadeurs avond werden we verrast, door een delegatie, van het Mars team uit Veghel. Zij kwamen, aan ons een cheque uitreiken van maar liefst €9000,–. Dit bedrag hebben ze bij elkaar verdient tijdens de Roparun 2018. Met dit prachtige bedrag kunnen wij weer een mooie lotgenoten contact week organiseren. Via deze weg willen wij nog een keertje het Mars team hartelijk bedanken voor deze cheque en wat een waanzinnige prestatie hebben jullie geleverd. En nog dank voor de lekkere chocolaatjes.

 

23-09-2018:

Afgelopen zondag een mooie donatie mogen ontvangen van €450,– tijdens het Bigband festival in Baarlo. Bigband Nice Company bestond 25 jaar en organiseerde een mooi en zeer goed georganiseerd festival. Het niveau van alle deelnemers was zeer hoog te noemen.

31-07-2018:

Op maandag 30 juli vond in het centrum van Panningen het grote springkussen festijn 2018 plaats. Kinderen konden naar hartenlust springen op maar liefst 14 verschillende luchtkussens, die verspreid stonden in het centrum van Panningen. Ondanks het warme weer hebben toch veel kinderen de weg naar Panningen gevonden en hier gebruik van gemaakt. De organisatie (centrum management Panningen) had ook voor de nodige verkoeling en extra gratis drinken gezorgd. En als de kinderen de strippenkaart vol hadden konden ze, als extra verkoeling, nog een gratis ijsje gaan halen bij Mr and Mrs.
Na afloop kregen wij als stichting, uit handen van Jan Bouten, een geweldige cheque uitgereikt namens de ondernemers centrum Panningen. Via deze weg willen wij in het bijzonder Luchtkussenverhuur Heldens bedanken, voor het neerzetten van de luchtkussens. Alle ondernemers van centrum Panningen die een steentje hebben bijgedragen en als laatste het centrum management van Panningen voor de geweldige organisatie. We kunnen allemaal zeggen het was top geregeld.

 

07-05-2018:

Ook dit jaar heeft Herberg Papilio meegedaan aan de goede doelenweek. We hebben weer een mooie opbrengst mogen genereren van iets meer dan €1046,–. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan. Ook een dank aan onze collectanten en coördinator. Hopelijk mogen wij volgend jaar weer een beroep op jullie doen.

24-02-2018:

Mooie donatie ontvangen van €300. Afgelopen week werden we gebeld door een tweedehands kledingwinkel uit Beek bij Nijmegen. Deze winkel is genaamd Nenini (Net niet nieuw). Zij verkopen voor particulieren tweedehands kleding. Een gedeelte van de opbrengst kan gedoneerd worden aan een goed doel. Wij zijn aangedragen, door een oma, van een gezin wat te gast is geweest bij ons in de Herberg. Via deze weg willen wij Nenini hartelijk danken voor deze mooie donatie. Voor meer informatie kijk over Nenini kijk ook maar eens op hun website: website Nenini

08-01-2018:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalclub VV Koningslust werd medegedeeld dat de vereniging een donatie van €100 schenkt aan onze stichting. Via deze weg willen wij VV Koningslust hartelijk danken voor deze donatie.

30-12-2017:

Een mooi bedrag van €300 hebben we mogen ontvangen van de actie: Serious Re-kerst in Koningslust. Ook dit jaar had Frank Berkers met familieleden een groot kerstdorp opgebouwd nu in de kantine van de voetbalclub. De opbrengst van giften en eten en drinken werd verdeeld onder de voetbalclub en onze stichting. Het was een gezellige middag met live optreden van de veteranen en andere bezoekers. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan deze actie.

20-12-2017:

Mooie opbrengst kerstmarkt Oud Beijerland. Namens Herberg Papilio heeft familie de Ron uit Barendrecht, voor onze stichting, twee dagen op een kerstmarkt gestaan. Familie de Ron is ook een keertje te gast geweest in onze herberg. Er is in totaal een mooie opbrengst van €335 opgehaald doormiddel van de verkoop van gadgets, of gewone donaties. Ook hebben ze zeker gezorgd voor naamsbekendheid in de regio Rotterdam. Via deze weg willen wij familie de Ron hartelijk danken dat zij voor ons twee dagen op een kerstmarkt hebben gestaan.

   

13-12-2017:

Einde actie “Een echte held geeft statiegeld”. Afgelopen week bij Jumbo Heierveldlaan Maasbree de laatste donatie mogen ontvangen van de statiegeldactie. We hebben weer een mooi bedrag mogen ontvangen van €321.10. Deze actie is nu te einde en het nieuwe goede doel is stichting leergeld Peel en Maas. In samenwerking met het Ut PM Hoés. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die ons gesteund hebben.

17-11-2017:

Vandaag een mooie donatie mogen ontvangen van See You Gedenksieraden in Sommeren. Sinds kort is juwelier Rob Leurs zich geheel gaan toeleggen op gedenksieraden. Tijdens de opening van zijn nieuwe pand hebben zij, aan alle genodigde, een donatie gevraagd voor onze stichting in plaats van bloemen of cadeaus. Wij hebben een mooie cheque overhandigd gekregen van maar liefst €1350. Via de weg willen familie Leurs hartelijk danken voor dit geweldig initiatief. Voor meer informatie over See You gedenksieraden kijk maar eens op hun site: See you gedenksieraden

 

15-10-2017

Mooie donatie Jan Reijnen in Panningen. Via de Roparun hebben wij een twaalftal fietsen mogen aanschaven, die tijdens de vakantieweken gebruikt kunnen worden door onze gasten. Deze fietsen zijn via het Marsteam 50 uit Veghel en ons aangeschaft bij Jan Reijnen. De korting die we hebben mogen ontvangen op de fietsen heeft Reijnen aan onze stichting geschonken. Het gaat om een bedag van ongeveer €1750. Een geweldige gebaar van Jan Reijnen uit Panningen.

 

 

01-10-2017: 

Tijdens onze eerste terugkomdag werden we aangenaam verrast, door een gezin die te gast zijn geweest in onze herberg, met een geweldige donatie. Mariska van Vliet is sinds kort gestart met een eigen uitvaartzorg. Zij en haar man Jeroen dragen Herberg Papilio een warm hart toe. Zo staan wij ook bij hun op de website. Voor meer informatie over haar nieuwe uitvaartzorg kijk maar eens op hun website: http://www.mariskavanvlietuitvaartzorg.nl. Bij deze Mariska en Jeroen hartelijk dank voor deze geweldige donatie en jullie succes met het nieuwe berdrijf.

20-09-2017:

Wat een mooi gebaar. Zoals velen misschien al weten is juwelier Rob leurs uit Panningen een nieuwe weg ingeslagen. Rob is zich geheel gaan toeleggen op “See You” gedenk sieraden.( In Panningen was Rob natuurlijk ook al bekend om zijn gedenk sieraden). Afgelopen maandag was de officiële opening in hun nieuwe pand in Someren. Het mooie gebaar van Rob en Marion is, dat ze aan alle genodigde gevraagd hebben om geen geschenk of bloemen te geven maar een donatie aan onze stichting. Dit vinden wij natuurlijk een schitterend gebaar. En we zijn natuurlijk een kijkje gaan nemen in hun nieuwe, mooie, pand in Someren. Het gedoneerde bedrag zal rond 5 oktober aan ons bekend worden gemaakt via een officiële uitreiking van een cheque. Via deze weg willen wij Rob en Marion en hun vriendelijk personeel alvast bedanken voor dit mooie gebaar en veel succes wensen met hun nieuwe uitdaging in Someren.

 

13-09-2017:

Afgelopen maandagavond werden we verrast door twee bestuursleden van buurtvereniging de “Oaj Pastorie”. Zij kwamen ons mededelen dat ze een donatie wilde schenken aan onze stichting. Ze gaven aan dat buurtvereniging de “Oaj Pastorie” afgelopen voorjaar heeft besloten te stoppen als buurtvereniging. Het openstaande bedrag wilde ze graag schenken aan een goed doel. Na intern overleg werd besloten om het geld aan ons te schenken. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. De donatie van +/- €600 zal goed besteed worden binnen onze stichting. Hartelijk dank voor deze geweldige donatie.

15-06-2017:

Weer een mooi bedrag mogen ontvangen van Jumbo Heierveldlaan Maasbree met de statiegeld actie “Een echte held geeft statiegeld” De opbrengst deze keer was € 291.70. Jumbo en iedereen die een bonnetje in de brievenbus heeft gestopt. Hartelijk dank.

26-05-2017:

Weer twee mooie donaties mogen ontvangen dit jaar. Eén donatie van €2000 van de familie Bekkers. Deze donatie is ter nagedachtenis aan Julie Bekkers. En we denken ook voor de geweldige vakantie week wat ze bij ons gehad hebben. En één donatie ontvangen van Tim v/d Gun. Tim heeft een inzamelingsactie gehouden voor ons. Bij deze willen wij beide bedanken voor de geweldige donaties.

04-05-2017:

De opbrengst van de Goede doelen week Maasbree is bekend. Wij als stichting Herberg papilio hebben een geweldig bedrag mogen ontvangen van maar liefst €1169,–. Bij deze willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan onze stichting. En natuurlijk een dank aan onze collectanten is zeker op zijn plaats. Het opgehaalde bedrag zal in zijn geheel ten goede komen aan onze vakantie weken.

22-03-2017:

Vandaag weer een mooi bedrag mogen ontvangen van Jumbo Heierveldlaan Maasbree. Met de statiegeldactie “een echte held geeft statiegeld” hebben we een bedrag in ontvangst mogen nemen van maar liefst €342.75. Bij deze willen we iedereen bedanken die een donatie heeft geschonken aan onze stichting. Ook Jumbo Maasbree bedankt dat we deze actie mogen houden bij jullie.

20-02-2017:

ING Nederland fonds helpt Nederland en Herberg Papilio vooruit.
Het ING fonds “Help Nederland vooruit”, is een fonds dat goede doelen in Nederland financieel ondersteund. Iedereen kon een goed doel aanmelden. Zo is ook onze Herberg voorgedragen als goed doel. De ING vond het doel van Herberg Papilio zo bijzonder dat we werden gekozen als een van de vijf genomineerde uit de kring noord- en midden Limburg. De bank vindt het belangrijk om te investeren in plaatselijk maatschappelijke initiatieven en ideeën. Na de nominatie volgde de stemronde. Via deze stemronde zijn wij derde geworden. En mochten we een mooie cheque in ontvangst nemen van maar liefst €2000. Dit bedrag zal geheel besteed gaan worden in de eerst volgende vakantie week. Waar we weer 6 gezinnen mogen uitnodigen voor een welverdiende lotgenoten contact vakantie . En via deze weg willen wij de ING en alle die gestemd hebben bedanken voor hun bijdrage.

15-02-2017:

Na een jaar van kleding inzamelen hebben de zorgboeren van zorgboerderij “Dubbroek” een cheque overhandigd aan Herberg Papilio. Er was voor meer dat €1500 aan kleding ingezameld. Een helft ging naar stichting Cordaid (mensen in nood). De andere helft maar liefst €805,50 kreeg Herberg Papilio. De Cheque werd op een creatieve manier uitgereikt. De zorgboeren moesten een puzzel maken die uiteindelijk de cheque werd. Toen de puzzel klaar was kwam het geweldige bedrag naar boven. Met dit geld kunnen we weer gezinnen uitnodigen om onze herberg te bezoeken. ZORGBOERDERIJ DUBBROEK, HEEL VEEL DANK!!!! We willen natuurlijk ook alle mensen bedanken die hun kleding hier naar toe hebben gebracht. Herberg Papilio roept mensen nog steeds op om kleding te blijven brengen. Dit jaar is het goeden doel, de Huntington vereniging. Ook zij kunnen deze bijdrage heel goed gebruiken.

27-10-2016:

Op donderdagavond, tijdens de zevende vakantieweek, hebben we uit handen van Theo Theeuwen een mooie cheque mogen ontvangen van maar liefst €500. Deze cheque werd ons aangeboden door stichting: Avond wieler 4-daagse uit Well en omstreken. Deze stichting houdt op te bestaan, en en ze hadden ons doel uitgekozen om aan te doneren. Namens onze stichting hartelijk dank hiervoor.

01-10-2016:

Bob Noten uitvaartbegeleiding uit Grubbenvorst gaat Herberg Papilio jaarlijks steunen met een bedrag van maar liefst €1000. Met dit mooie bedrag kunnen we een gezin uitnodigen voor een vakantieweek. Bob Noten uitvaartbegeleiding, adopteert op deze manier, jaarlijks een gezin om te genieten van een welverdiende, onvergetelijke, vakantie. Bij deze bedanken wij Bob Noten voor deze mooie geste. Voor meer informatie over Bob Noten uitvaartbegeleiding kijk eens op hun website: Bob Noten uitvaartbegeleiding.

28-09-2016:

Geweldig resultaat.
Net terug van de Jumbo Maasbree. Daar hebben we het eerste resultaat mogen ontvangen van de flessen inzamelactie. Het was geweldig om te zien hoeveel bonnetjes in de brievenbus zaten. Met als resultaat een geweldig bedrag van maar liefst €293.25. Bij deze willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft gegeven. En natuurlijk #Jumbo Maasbree die deze actie mogelijk heeft gemaakt. En mooi is Jumbo Maasbree gaat door met deze actie. Dus blijf ons steunen onder het moto van: Een echte held geeft statiegeld.

16-5-2016:

Mooi initiatief van zorgboerderij Dubroek.
Zorgboerderij Dubroek heeft al jaren een kleding inzamelpunt voor Sam’s kledingactie. (voorheen mensen in nood). Nu hebben Mat en Sitske het idee opgepakt om Herberg Papilio ook te gaan steunen. Een gedeelte, van de opbrengst, gaat naar Sam’s kleding actie en een gedeelte gaat naar stichting Herberg Papilio. De eerste donatie hebben wij reeds mogen ontvangen. Bij deze willen wij Mat en Sitske natuurlijk hartelijk danken voor dit mooi initiatief.
Dus hebben jullie oude kleren over, lever deze dan in bij Zorgboerderij Dubroek dan steunt U maar liefst twee goede doelen. Het adres is: Dubroek 12, 5993 PN, in Maasbree. Hiervoor hebben Mat en Sitske een leuk en knus kleiding huuske gemaakt. voor meer info over zorgboerderij Dubroek zie hun website: Zorgboerderij Dubroek.

25-03-2016:

Tijdens de uitvaart van Dhr Hay Driessen, uit Maasbree, hebben wij een mooi bedrag mogen ontvangen. Het was de wens, van Hay Driessen zelf,, om geen bloemen te geven tijdens de uitvaart, maar een donatie te doen aan onze stchting. Wij willen hierbij de familie en iedereen die een donatie heeft gegeven, bedanken voor dit mooie bedrag.

03-01-2016:

We kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde “Unox” nieuwjaarsduik. Dankzij alle sponsors, Maasbreese middenstand, Joekskapel Toemarop, BreeBronne en alle vrijwilligers, die belangeloos hebben meegeholpen, hebben we weer een mooie opbrengst voor onze stichting mogen genereren. Ook onze stichting is op verschillende manieren in de aandacht gebracht door vele media omroepen en bladen. Rest ons iedereen te bedanken voor zijn of haar inspanning. En hopelijk mogen we in de toekomst, weer op jullie steun rekenen.