Open Nav

  Diverse donaties eind 2023.

  Op het einde van het jaar hebben we nog een paar mooie donaties mogen ontvangen van diverse bedrijven en families. Zo hebben we een donatie mogen ontvangen van €150 van Apro Software Solutions, een donatie van Bregjes Chalets/mantelzorgwoningen van €102.85. En twee donaties van bedrijven die graag anoniem willen blijven, van €730 en €250. Verder … Vervolgd

  Nieuwjaarsduik zeer geslaagd

  De nieuwjaarsduik heeft een mooi bedrag opgeleverd van bijna €2000. Via deze weg, nogmaals dank aan iedereen die meegeholpen heeft om dit evenement tot een succes te maken.

  Geslaagde kerststukjes actie

  Zeer geslaagde kerststukjes actie: We kunnen ook dit jaar weer terug kijken op een zeer geslaagde kerststukjesactie. Alle 750 kerststukjes zijn verkocht door het Maasbrees Mannenkoor. De gezamenlijke actie heeft een mooi bedrag van ongeveer €1760 opgeleverd voor Herberg Papilio. Dank aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze actie.

  Donatie van een familie

  Van, familie Van Klaveren de Jonge, hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van €125. Via deze weg willen wij hun natuurlijk hartelijk bedanken voor deze mooie donatie.

  Mooie donatie mogen ontvangen

  Begin november hebben we nog een mooie donatie mogen ontvangen van €498.80 door Beyond Borders. Kitty en haar team hadden geld over van hun mol-reisje. En dit geld mocht men doneren aan een goed doel. Kitty kent ons doel heel goed daarom besloten zij en haar team om ons te steunen. Geweldig toch. Kitty en … Vervolgd

  Mooi eindbedrag TikTok battle

  Wat een mooi eindbedrag van de live TikTok battle van Francisca. Het eindbedrag is maar liefst €1003.78 geworden. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die gebatteld heeft op TokTok en iedereen die een donatie heeft gedaan. Maar vooral willen wij Francisca en haar team bedanken voor dit geweldige bedrag.

  Opbrengst Bigband festival

  De opbrengst van het bigband festival is maar liefst €550 geworden. Hierbij willen wij de drie bigband nogmaals bedanken voor hun geweldig optreden en big band Nice company uit Baarlo bedanken dat wij het goede doel mochten zijn. Ook zaal Unitas (Habets) heeft een steentje bijgedragen aan dit mooie bedrag. Ook hiervoor grote dank.

  Nieuwe donatie

  Na aanleiding van de uitzending op omroep P&M hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van €250,– Het bedrijf wil graag anoniem blijven. Maar we willen natuurlijk wel dank je wel zeggen voor dit mooie bedrag.

  Mooie donatie

  Van de familie van Lier-Backus hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van €100. Via deze weg willen wij de familie hartelijk bedanken voor deze mooie donatie.

  Donatie LH Networks bv

  Tijdens onze 20ste Herberg Papilio week, hebben wij uit handen van een gezin, een mooie donatie mogen ontvangen van liefst €500. Via deze weg willen wij LH Networks hartelijk danken voor deze mooie donatie.