Open Nav

  Nieuwe donatie

  Na aanleiding van de uitzending op omroep P&M hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van €250,– Het bedrijf wil graag anoniem blijven. Maar we willen natuurlijk wel dank je wel zeggen voor dit mooie bedrag.

  Mooie donatie

  Van de familie van Lier-Backus hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van €100. Via deze weg willen wij de familie hartelijk bedanken voor deze mooie donatie.

  Donatie LH Networks bv

  Tijdens onze 20ste Herberg Papilio week, hebben wij uit handen van een gezin, een mooie donatie mogen ontvangen van liefst €500. Via deze weg willen wij LH Networks hartelijk danken voor deze mooie donatie.

  Goede doelen week mooie opbrengst

  De goede doelen week Maasbree is voor onze stichting prima verlopen. We hebben een geweldig bedrag opgehaald van €1400.92. Collectanten, coördinator en iedereen die ons gesteund hebben hartelijk dank. Dit bedrag zullen we zeker gaan gebruiken tijdens onze volgende Herberg Papilio week in oktober.

  Mooi bedrag Prônkzitting Kepèl

  Gisteren uit handen, van het bestuur van de dames Prônkzitting Kepèl, een mooie cheque uitgereikt gekregen van maar liefst €400,- -. Dit bedrag is bij elkaar gehaald tijdens de dames zittingen die zijn gehouden in december vorig jaar. Maedjes out Kepèl hartelijk dank voor dit mooie bedrag. We zullen dit zeker gaan gebruiken tijdens de … Vervolgd

  Geweldig bedag opgehaald “goede doelen week”

  Tijdens de goede doelenweek in Maasbree is er een mooi bedrag opgehaald voor onze stichting. Het mooie bedrag van €1384.18, hebben we reeds mogen ontvangen. Bedankt iedereen die ons financieel gesteund heeft. Ook dank aan onze coördinator en vrijwilligers die meegeholpen hebben.

  Donatie Kiët de naate vinger

  Gisteren een mooie donatie mogen ontvangen, uit handen van twee leden, van “Kiët de naate vinger” van €125.00. Ook dit jaar hadden ze een alternatieve nieuwjaarsduik georganiseerd binnen de Kiët en andere vriendengroepen. Ze hadden zelfs, zoals wij doen, een kleine tombola onderling geregeld. Via deze weg willen jullie hartelijk danken voor deze mooie donatie … Vervolgd

  Mooie donatie ontvangen

  We hebben een mooie donatie mogen ontvangen van een bedrijf wat onze stichting een warm hart toe draagt. Via deze weg willen wij het bedrijf bedanken voor deze mooie donatie

  Leuke actie Kiët de Naate vinger

  Wat een leuke verrassing van “Kiët de Naate Vinger”. Op 1 januari hebben ze een alternatieve nieuwjaarsduik georganiseerd met daaraan gekoppeld een kleine tombola, voor onze stichting. Dit heeft een mooi bedrag bij elkaar gebracht van €96.10. Dit kwamen ze vanavond, persoonlijk aan ons, overhandigen. Ook met de mededeling dat ze volgend jaar zeker weer … Vervolgd

  Spek de kas actie

  Met de “spek de kas actie” van Jumbo Maasbree hebben we een mooi bedrag mogen ontvangen van €210,85. Iedereen hartelijk dank die een voucher aan ons heeft geschonken. En Jumbo Maasbree dat we, ook dit jaar, weer mee mochten doen.