Open Nav

Hemelvaartsdag 2023.

Op Hemelvaartsdag 18 mei 2023 organiseert stichting “Herberg Papilio” alweer de 17de editie van de “Grand Tour de Bree”, een wandeltocht voor een goed doel door de natuurrijke omgeving van Maasbree.

Routes

De GTB organisatie heeft gekozen voor 3 routes, met afstanden van 7, 13 en 23 kilometer. Startpunt is dit jaar weer bij de Ruiterclub op de Breukerheide. De 3 routes die zijn uitgezet lopen door diverse natuur- en buitengebieden rond Maasbree en omgeving en worden uitgezet via 3 kleuren pijlen.

Getracht is weer verschillende soorten paden en wegen in de routes op te nemen, met een ruime variëteit aan diverse landschappen. Genieten van de natuur staat bij deze wandeling voorop. Onderweg is er een pauzeplaats ingericht op het Rooth, waar wat te eten en te drinken te verkrijgen zal zijn.

Een lange broek en goede schoenen worden aanbevolen omdat de paden slecht begaanbaar en nat kunnen zijn en het gras op sommige plaatsen erg hoog is.

Stichting “Herberg Papilio”

Ook dit jaar is de organisatie weer  geheel in handen van stichting “Herberg Papilio”. Deze stichting biedt laagdrempelige lotgenoten contactweken aan gezinnen waarvan een kind is overleden. Tijdens deze weken staat ontspannen en samen verwerken centraal. De gehele opbrengst van deze wandeltocht gaat naar Stichting “Herberg Papilio”. Voor meer informatie kijk maar eens op deze site.

Starten

Starten kan vanaf 8:30 tot 13:00 uur bij Clublokaal Ruitervereniging de Cowboys, Kerkdijk 4, 5993 PP te Maasbree

Kosten zijn € 6,00 per persoon inclusief 1 consumptie. Kinderen van 4 tot 11 jaar € 4,00 per persoon, inclusief een traktatie.

Inschrijving is alvast mogelijk rechts op deze pagina. Met het van te voren inschrijven gaat het op de dag zelf iets sneller.

Dus trek je wandelschoenen aan en wandel voor het goede doel, Stichting Herberg Papilio.

Paragraaf