Open Nav

Week 21 (Oktober 2024)

14/10/2023 tot 20/10/2023

Gezamenlijk verhaal gasten


Wat was het een onvergetelijke week. Zó fijn om te kunnen delen met lotgenoten, waarmee het ook nog eens goed klikte. Complimenten, respect en dank voor jullie.

Een hele fijne week gehad met geweldige mensen. super bedankt allemaal

Bedankt voor deze fijne week met een leuke groep gezinnen ,goed georganiseerde uitjes en geweldige vrijwilligers

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Voordat onze gasten rond 11.00 uur arriveren in Baarlo, zijn we als vrijwilligers al druk bezig geweest om alles in te richten. Zo zijn de huisjes al ingericht en de herberg klaar gemaakt. Hierbij willen wij Jumbo Maasbree bedanken voor de mooie welkomst pakketen en Lenthe bloemen voor de mooie bloemen die ze weer gesponsord hebben.

Nu onze gasten de huisjes hebben ingericht met hun eigen spullen en de gezamenlijke lunch is geweest, Wordt de dag traditioneel afgesloten met de gezamenlijke barbecue. En er volgende een gezellige avond. Met dank aan AZ barbecue en gourmet uit Kronenberg.

Zondag

Op zondag, stond voetgolf op het programma. Deze keer een korte afstand om bij de activiteit te komen. Want deze activiteit vond plaats bij golfclub de Berckt, aan de overzijde van de weg. We kregen te horen dat dit een leuke activiteit was, omdat er meer “gevist” moest worden dan gevoetbald. Namelijk de voetbal kwaliteiten waren van dien aard dat de ballen meer in het water belande dan in de holes. Helaas was men vergeten om foto’s te nemen van deze voetbal kwaliteiten. Via deze weg nogmaals dank aan Voetgolf de Berckt. Verder in de middag werd er nog gespeld en geknutseld. Het was tot laat in de avond druk en gezellig in de herberg.

Maandag

Maandag zijn onze gasten afgereisd naar Sevenum om naar het Limburgs Uitje te gaan. Wat leuk om te zien hoe enthousiast iedereen meedoet. Ook iedereen kan hier zijn vaardigheden laten zien. Zo is iemand goed in de doe opdrachten een ander weer in de denk opdrachten en sommige hebben goede inzicht hoe iets gedaan moet worden. Wie er gewonnen heeft is niet zo belangrijk. Meedoen is veel belangrijker. En gelukkig waren ook de Wipe-out toestellen nog niet opgeruimd. Hier heeft men, van groot tot klein, zijn energie kunnen laten vieren. Via deze weg willen wij het Limburgs uitje bedanken dat we weer aanwezig mochten zijn. En een dankwoord aan de medewerker die ons begeleid heeft.

Maandagavond na dit geweld in de middag is het tijd voor ontspanning. Zo is de maandagavond onze traditionele ontspanningsavond. Deze avond hadden we maar liefst vier vrijwilligers gevonden die onze gasten een heerlijk ontspannen avond konden verzorgen. Zo kon men kiezen uit een lichaamsmassage, voetmassage of een Reiki behandeling. Leontine, Lia, Rieki en Sophia dank voor jullie geweldige inzet gisteravond. Het zal wel tot laat gezellig en druk zijn geweest in de Herberg.

Dinsdag

Heeft VVV-Venlo gewonnen? Aan het gejuich te zien lijkt het er wel op. En dat zonder te voetballen. Gisteren mochten onze gasten weer te gast zijn bij eerste divisie club VVV-Venlo. Onder begeleiding van een zeer enthousiaste begeleidster werden, onze gasten, rondgeleid door het gehele stadion. Ook de rijke club historie werd uitgebreid belicht. Bij deze VVV-Venlo dank voor deze leuke en interessante excursie.

Op dinsdagavond staat vanaf het begin duiken op het programma. Met een grote groep gingen we richting camping De Schatberg om de grondbeginselen van het duiken onder de knie te krijgen. Dit onder begeleiding van een enthousiast team van duikclub de Eurodivers. Leuk om te zien hoe snel men dit toch onder de knie krijgt. Via deze weg Camping de Schatberg dank dat we gebruik mochten maken van het zwembad en duikclub de Eurodivers voor jullie geweldige inzet. Diegene die gedoken hebben vonden dit een fanatische ervaring.

Woensdag

Woensdag stond een druk programma op de agenda. Zo gingen de vaders onderling een golf-clinic volgen bij golfclub Golfclub de Berckt. Hier werd als eerste geoefend aan het afslaan. Tot de schwung er goed in zat. En daarna mocht men proberen om te putten. Dit lijkt makkelijker dan het is, kregen we te horen. Maar het was wel gezellig zo onderling. Golfclub De Berckt dank voor deze leuke golf-clinic.

De moeders gingen in de middag naar Maasbree om een bloemschik workshop te volgen bij Carla's Decoraties & Workshops. Ze beginnen hier altijd met koffie of thee en natuurlijk een echte Limburgse vlaai. Daarna werd er enthousiast en gezellig aan het bloemstuk gewerkt. Het eindresultaat mag er zeker zijn dames. Ziet er heel mooi uit. Carla dank voor deze leuke en gezellige workshop.

Nu de vaders en moeders iets op het programma hadden staan, zijn we ook voor de jeugd naar een activiteit gaan zoeken. Ons leek het wel leuk om met de jeugd naar een escaperoom te gaan. Deze hebben we gevonden bij De Bekkerie in de Boekend. Ze vonden het af en toe wel lastig om de hints te vinden. Maar ze zijn de "gevangenis" weer gelukkig uit gekomen. De Bekkerie dank dat we mochten komen. Hier zijn natuurlijk niet veel foto’s van genomen want we willen het geheim van deze escaperoom natuurlijk niet verklappen.

Donderdag

Het is alweer donderdagmiddag, en er stond de Jambe workshop op het programma met Eddie Claessens. Eddy gaf aan dat deze groep zeker aanleg heeft voor het maken van muziek. Leuk om te zien hoe ze onder begeleiding van muziek leuke deuntjes eruit krijgen. Eddy dank voor deze leuke en leerzame workshop zeker ook door jou enthousiasme .

Na dit trommel geweld stond het gezamenlijk afscheidsdiner op het programma. Deze keer klaar gemaakt door Joosje. Ze had van alles klaar gemaakt, van twee heerlijke soepen, diverse lekkere gerechten als hoofdgerecht en nog heerlijke toetjes na. Je zou zo een catering bedrijf kunnen beginnen Joosje, zo lekker was alles. Na het diner werden de aanwezige gastvrouwen/heer nog toegesproken door onze gasten met een groot dankjewel voor deze geweldige week. Het pakketje zullen we tijdens de evaluatie avond zeker gaan verorberen.

Vrijdag

Nu alles weer is opgeruimd, kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we weer een mooi programma samengesteld voor ieder watwils. Hopelijk hebben onze gasten eruit kunnen halen waarvoor ze gekomen zijn en waarom wij dit hebben opgezet. Maar aan de reacties te horen is dit zeker weer gelukt. Via deze weg willen we nog een paar bedrijven benoemen die deze week weer mogelijk hebben gemaakt. Als eerste Heldens luchtkussenverhuur die weer de gehele week een luchtkussen ter beschikking heeft gesteld. Piet dank hiervoor. Als tweede Bioscoop Dok6 Panningen voor jullie XXl bonnen die jullie ter beschikking stellen voor onze gasten. Hier hebben diverse gasten weer gebruik van gemaakt. En als derde het Boscafé Het Maasdal in Horst. Het boscafé hartelijk dank voor jullie geweldige steun. En als laatste willen wij Bart en Liesbeth van D'ouffenhoff danken voor jullie gastvrijheid en prachtige locatie in Baarlo. Mochten we nog iemand vergeten zijn te bedanken dan bij deze hartelijk dank voor deze mooie week.