Open Nav

Nieuwjaarsduik groter dan ooit.

Wat een mooie en geslaagde “Unox” Nieuwjaarsduik 2024 hebben we mogen beleven afgelopen 1 januari. Maar liefst 170 duikers gingen bij BreeBronne het water in om een frisse duik te nemen. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. En zelfs met een klein zonnetje mochten de duikers, na een opwarming up het water in. Het is iedere keer weer een mooi gezicht hoe zo’n grote groep, met Unox mutsen op, ziet rennen. Ook de live muziek van Joekskapel Toemarop gaf een speciaal en gezellig aankleding aan het geheel. Na de duik was het nog lang gezellig, in de mooie beachbar van vakantiepark Breebronne. Waar men de erwtensoep kon eten, iets drinken op het nieuwe jaar en gezellig meedoen met de tombola. Via deze weg willen wij Breebronne bedanken voor de samenwerking. Ook alle winkeliers en ondernemers van Maasbree en omstreken voor de mooie prijzen voor de tombola. Mede dankzij iedereen is er een mooi bedrag opgehaald van iets meer dan €1800. Bekijk ook maar eens de foto’s van Charl Janssen bij evenementen/nieuwjaarsduik en je krijgt een goede impressie van de dag. We kunnen nu wel stellen dat wij de grootste “Unox” nieuwjaarsduik in Limburg zijn. Op naar de editie 2025.