Open Nav

Wandeltocht Grand tour de Bree 2024

Hemelvaartsdag 2024

Op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 organiseert stichting “Herberg Papilio” alweer de 18de editie van de “Grand Tour de Bree”, een wandeltocht voor een goed doel door de natuurrijke omgeving van Maasbree.

Routes:

De GTB organisatie heeft weer drie mooie routes uitgezet om iedereen te laten genieten van de mooie omgeving van Maasbree. De routes zijn ongeveer 7.5 km, 13 km en 23 km lang.

Getracht is weer om verschillende soorten paden en wegen in de routes op te nemen, met een ruime variëteit aan diverse landschappen. Genieten van de natuur staat bij deze wandeling voorop. Onderweg is er een pauzeplaats ingericht. Waar eten en te drinken te verkrijgen zal zijn.

Een lange broek en goede schoenen worden aanbevolen omdat de paden slecht begaanbaar en nat kunnen zijn en het gras op sommige plaatsen erg hoog is.

Starten:

Starten kan tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Ook dit jaar wordt er weer gestart vanuit Clublokaal Ruiter- vereniging de Cowboys, Kerdijk 4, 5993 PP in Maasbree.

Kosten zijn € 6,00 per persoon inclusief 1 consumptie. Kinderen van 4 tot 11 jaar € 4,00 per persoon, inclusief een traktatie.

Dus trek je wandelschoenen aan en wandel voor het goede doel, Stichting Herberg Papilio.

Stichting “Herberg Papilio”

Stichting Herberg Papilio, biedt laagdrempelige lotgenoten contactweken aan gezinnen waarvan een kind is overleden. Tijdens deze weken staat ontspannen en samen verwerken centraal. De gehele opbrengst van deze wandeltocht gaat naar deze stichting . Voor meer informatie kijk maar eens op deze site.

Foto's