Open Nav

Week 17 (oktober 2021)

23/10/2021 tot 29/10/2021

Gezamenlijk verhaal gasten


Lieve mensen van Papilio,

Weet niet goed waar ik beginnen moet

Bedankt!

Bedankt voor jullie hartelijkheid. Bedankt voor jullie luisterend oor. Bedankt voor jullie goede zorgen. Bedankt voor alle onvergetelijke activiteiten. Bedankt voor deze geweldige week !!  De kinderen en wij hebben genoten. Tijd voor verdriet, tijd voor een praatje .. tijd voor ontspanning en gelach. Super dat jullie dit georganiseerd hebben. Zo waardevol Liefs van ons.

Lieve allemaal,

Een week vol vreugde en ook ruimte voor verdriet ! Een fijne week onbezorgd. Een week zonder de kapitein te zijn van het schip. Even in de passagiersstoel zonder verplichting ! Wij hebben kunnen en mogen genieten, dankbaar en uitgerust. Aan alle vrijwilligers en betrokkenen super bedankt voor deze hele fijne week ! De inzet en de moeite, de liefdevolle open armen waren zeer prettig. Met grote dank.

Bedankt voor de goede zorgen en bedankt voor het laten branden van ons dochter haar kaarsje. Bedankt voor alle activiteiten, we hebben er van genoten!! Een week om nooit meer te vergeten. Enorm bedankt !!

 

 

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

De eerste dag is voor iedereen altijd spannend. Maar het ijs is al snel gebroken bij binnenkomst van de herberg. En het bezichtigen van de mooi ingerichte huisjes.

Na de gezamenlijke lunch en uitleg over de week zijn diverse gasten de buurt een beetje gaan verkennen en de eerste boodschappen worden nog gedaan. Ook de kinderen waren deze keer weer niet van het luchtkussen af te krijgen. De dag wordt altijd afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Zondag

Zondagmiddag zijn alle gasten naar het Limburgs uitje geweest in Sevenum. Gelukkig zat ook deze keer het weer volop mee. Onder een strak blauwe hemel en een stralend zonnetje konden onze gasten ook deze keer vele spellen doen. Van doe tot denk en behendigheidsspellen. Iedere keer weer mooi om te zien hoe enthousiast iedereen hier over is.

Maandag

Op deze dag stond een nieuwe activiteit op het programma. Stichting Carnivora kwam met diverse reptielen naar de herberg. Om hier op een leuke en educatieve manier onze gasten kennis te laten maken met reptielen. Voor sommige was dit wel een beetje spannend. Maar iedereen keek zijn ogen en oren uit. Zeker leuk om deze activiteit vaker te doen.

Maandag avond was het druk in de herberg toen stond "ontspanning" op het programma. Men kon kiezen tussen ontspannings-massage, Reiki of voetreflex massage. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

Dinsdag

Dinsdag morgen en middag was een vrij programma. Maar de kinderen waren niet weg te krijgen bij de herberg. Zo werden 's morgens gezicht en handen maskers gemaakt en 's middag werden er heerlijke koekjes gebakken. Het rook als een echte bakkerij in de herberg.

Dinsdagavond staat altijd het duiken op het programma. Ook deze keer gingen onze gasten met een gezonde spanning duiken bij de Schatberg in Sevenum. Ook deze weer onder een enthousiaste begeleiding van duikclub de Eurodivers. Mooi om te zien hoe snel iedereen dit onder de knie krijgt.

Woensdag

Woensdag wordt altijd vrouwendag genoemd. Dan mogen de dames zich heerlijk laten verwennen bij Avifit in Panningen.

Nu de dames bij Avifit zijn hebben de heren en kinderen besloten om deze middag naar het avontuurlijke museum de Locht te gaan. Hier heeft iedereen zich kostelijk geamuseerd.

Donderdag

Zo we zijn alweer aanbeland op de donderdag. Na een vrije morgen vol knutsel plezier in de herberg heeft iedereen zich lekker uitgeleefd op de Djembés. Na wat grond beginselen qua ritme en gevoel werd al gouw een leuke melodie ten gehore gebracht. Een leuke activiteit voor groot en klein.

Vrijdag

Vrijdagmorgen staat in het teken van afscheid nemen. Altijd een moeilijk moment om weer het normale leven in te moeten. Maar hopelijk kan iedereen terugkijken op een mooie week. Er is wat afgeknutseld en gespeld de afgelopen week. Daarom nog wat foto's hiervan. Iedereen nog bedankt die deze mooie week weer tot een succes hebben gemaakt.