Open Nav

21-12-2015

Op de valreep van 2015 nog een mooie donatie mogen ontvangen van basisschool de Horizon uit Grashoek. Tijdens de kers-in zijn allerlei spullen, eten en drinken verkocht. Deze opbrengst is allemaal geschonken aan Herberg Papilio. De kinderen van de leerlingenraad, van de Horizon, laten trots het opgehaalde bedrag zien. Namens Herberg Papilio hartelijk dank voor deze mooie donatie.

17-12-2015

Op de jaarlijkse kerstviering van de firma Jabil uit Venray, heeft Hilda Cuijpers uit handen van, de voorzitter van Rotery Horst aan de Maas, een geweldige check in ontvangst mogen nemen van maar liefst €1000. Mooi om te zien wie er allemaal onze stichting een warm hart toedragen. Ook hier weer onze dank voor deze geweldige donatie.

 

09-12-2015

Ook van stichting Kruis en groen een mooi bedrag van €500,00 mogen ontvangen voor onze stichting. Onze dank hiervoor.

02-12-2015

Afgelopen week werden we verrast met een mooie bijdrage van het “Van Straatenfonds” uit Maasbree. We kregen een bedrag van maar liefst €1000.00 overgemaakt. Namens Herberg Papilio hartelijk dank voor dit mooie bedrag.

22-11-2015

Kinderkledingbeurs Stramproy heeft in oktober een kinderkledingbeurs georganiseerd met als goede doel Herberg Papilio. Tijdens deze beurs wordt speelgoed en kinderkleding verkocht waarvan de helft van de opbrengst naar de verkoper gaat en de helft naar een vooruit gekozen goed doel. We hebben zelf mogen zien hoe de organisatie en vele vrijwilligers dit met veel enthousiasme regelen op zo’n avond. Gewoon geweldig om te zien. Ook waren we zeer verrast met de check die we kregen uitgereikt. Wat een geweldig bedrag. Namens Herberg Papilio willen wij de organisatie en alle vrijwilligers van de kledingbeurs hartelijk danken voor dit mooie bedrag.

28-10-2015

Tijdens de vierde vakantieweek werden de aanwezig bestuursleden en onze gasten totaal verrast met een leuke verrassing. Stichting Herberg Papilio, kreeg uit handen van Ton Hermans, een geweldige check uitgereikt, van Rotery Horst aan de Maas. Met dit geweldige bedrag kunnen we weer gezinnen uitnodigen die het verdienden. We willen Rotery Horst aan de Maas hartelijk bedanken met deze mooie check.

08 Juli 2015

We kunnen gaan knutselen de komende vakantie weken.
Specsavers heeft ons een groot aantal knutsel spullen gesponsord.
We zijn hier ontzettend blij mee. Specsavers bedankt voor deze geweldige actie. Loop eens de winkel in Venlo binnen en bekijk de collage van ons.

16 juni 2015

Tijdens de uitvaart van Dhr Wim Peeters is een bijdrage gevraagd voor stichting Herberg Papilio. Wij bedanken de familie hiervoor.

24 februari 2015

Herberg Papilio heeft uit handen van Petra Tax van Specsavers Venlo een cheque mogen ontvangen van € 3294,29. Dit was het bedrag dat de klanten van Specsavers Venlo in 2014 bij elkaar hadden gespaard voor ons goed doel.
Specsavers is erg betrokken bij de lokale gemeenschap en levert graag een bijdrage aan het goede werk van liefdadigheidsinstellingen die de lokale gemeenschap ten goede komen. En dat doen ze met Stichting Specsavers Steunt. Alle winkels van Specsavers dragen financieel een steentje bij. Zo gaf Specsavers Venlo per verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting Herberg Papilio. Voor 2015 heeft Specsavers Venlo weer een goed doel uitgeloot. Dit keer Stichting de Naobere voor mensen met een beperking. Dus koop een bril of hoortoestel en steun zo weer uw lokale gemeenschap.

17 november 2014

Van srtichting de Peelkabouters een geweldige cheque in ontvangst mogen nemen. Stichting Peelkabouters hartelijk dank voor deze geweldige donatie.

29 oktober 2014

Op 29 oktober hebben we een mooi bedrag mogen ontvangen van 5 jubilarissen van UWV, noord en midden Limburg, uit Roermond. Tijdens de receptie hebben Herman Eisinger, Yvonne Wienk, Rita van Lieshout, Barend Brock en Jacqueline Joosten geen kado’…s gevraagd maar een bijdrage gevraagd voor drie goede doelen. Ook onze stichting Herberg Papilio was één van deze goede doelen. We hebben uit handen van Jacqueline en Barend een mooi bedrag van €371 mogen ontvangen. Namens Herbeg Papilio heel veel dank.

22 juli 2014

Tijdens de uitvaart van Mie Madou-Gubbels, is er een bedrag gedoneerd aan Stichting Herberg Papilio. Wij bedanken de familie hiervoor.

20 juni 2014

Louise Roos heeft tijdens haar afscheidsreceptie van haar werk, i.p.v. cadeaus een bijdrage gevraagd voor Herberg Papilio. Onze dank voor dit mooie gebaar.

14 april 2014

Op maandag 14 april, tijdens de Rotary avond van Horst aan de Maas, hebben wij uit handen van voorzitter Marc Litjens een prachtige donatie mogen ontvangen. Onze grote dank hiervoor.

30 maart 2014

De lopersgroep de Peelrunners uit Sevenum, hebben door de verkoop van T-shirts voor de Venloop een heel mooi bedrag bij elkaar gelopen. Super! Bedankt hiervoor.

Een aantal sportieve meiden uit Maasbree: Ayla, Maud, Sanne, Lieve, Fiene en Imke hebben een bedrag opgehaald voor Herberg Papilio.
Zij hebben zich laten sponsoren en hebben tijdens de Venloop, 1 km gerend.

Namens ons allemaal bedankt dat jullie onze stichting gesteund hebben. Veel dank ook aan Avifit la Forma uit Panningen en Kwekerij Hermans Walter uit Sevenum voor de sponsoring van de T-shirts.

04 januari 2014

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalclub MVC’19 wordt ieder jaar een tombola gehouden. De activiteitencommissie van MVC kiest ieder jaar weer een goed doel, om het opgehaalde bedrag van de tombola aan te schenken. Deze keer was besloten om de opbrengst van de tombola te schenken aan Herberg Papilio, dit heeft ons het mooie bedrag van € 560,= opgeleverd. Ontzettend bedankt hiervoor.

01 januari 2014

Wederom de Nieuwjaarsduik bij BreeBronne georganiseerd, wat ook deze keer een mooie opbrengst heeft opgeleverd. We willen dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen bedanken voor de medewerking en inzet.

28 december 2013

Jan Huys is 75 jaar geworden en hij heeft een bescheiden feest gegeven. Omdat hij Herberg Papilio een heel goed hart toedraagt heeft
hij een bijdrage voor onze stichting gevraagd. Jan bedankt hiervoor.

22 december 2013

Op de kerstmarkt in Panningen (a Healthy Christmas) hebben we onze sleutelhangers, de zelfgemaakte jam en theelichthouders verkocht. Ondanks de kou en vanaf 16.00 de regenbuien heeft het toch een leuk bedrag opgeleverd.

23 november 2013

Onze stagiair heeft samen met haar opa, Wiel Berkers, besloten dat hij in plaats van bloemen tijdens zijn uitvaart een donatie wilde voor Stichting Herberg Papilio. Hier hebben heel veel mensen gehoor aan gegeven. Wij bedanken iedereen hiervoor.

1 januari 2013

De stichting in oprichting heeft de nieuwjaarsduik bij BreeBronne in Maasbree mogen organiseren. Het opgehaalde bedrag werd gedoneerd aan stichting Herberg Papilio.Tevens willen we de middenstand van Maasbree en BreeBronne bedanken voor hun bijdrage aan de nieuwjaarsduik.

Hans en Juno Lepsi en Bas Roeven haalden geld op. Als tegen prestatie doken zij het koude water in tijdens de nieuwjaarsduik bij BreeBronne.

2012

Tijdens de uitvaart van mevr van Megen – Walraven is er een bijdrage gedoneerd aan stichting Herberg Papilio. Wij bedanken iedereen hiervoor.

2011

Tijdens de uitvaart van Demi van Megen hebben de ouders en de zus een bijdrage gevraagd voor stichting Herberg Papilio. Hier is rijkelijk gehoor aan gegeven. Bedankt hiervoor.