Open Nav

Herberg Papilio week 19 weer voorbij

Lotgenoten week 19 (oktober2022), zit er al weer een paar dagen op. Ook deze keer kunnen we spreken van een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we zes gastgezinnen te gast bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De reacties van onze gasten waren weer lovend. Ook de activiteiten die aangeboden werden vielen bij jong en oud in de smaak. Voor reacties van onze gasten kijk maar eens onder vakantieweken: week 19.

Via deze weg willen wij de volgende begunstigers bedanken voor het mogelijk maken van deze week:  

D’Ouffenhoff in Baarlo (voor de gastvrije en geweldige locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Peter Theeuwen, (voor de prachtige bloemen), Heldens luchtkussenverhuur (voor de sponsoring van het luchtkussen), Het Limburgs uitje in Sevenum, Stichting Carnivora uit Beringen (reptielen middag), Lia, Rieki, en Leontine Marga voor de diverse massage’s en Reiki behandeling, Avifit in Panningen met schoonheidsspecialiste Jacobs, Het Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6 in Panningen, Museum De Locht in Melderslo, Duikclub de Eurodivers met camping de Schatberg, Boebadoe farm in Beringen, AZ barbecue service (voor sponsoring van de barbecue), Joosje Hermans voor het klaar maken van het afscheidsdiner, en Eddy Claessen voor de Jambé workshop.

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En al onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet realiseren.