Open Nav

Geslaagde “Grand tour de Bree”

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde wandeltocht “Grand tour de Bree” door het mooie Maasbree. Ongeveer 250 wandelaars hebben genoten van de mooie omgeving van Maasbree onder prima weersomstandigheden. We kregen vele positieve reacties op de mooie routes van 6-12 en 20 kilometer. Ook de pauze plaats was weer knus en gezellig. We kregen natuurlijk ook een paar punten ter verbetering. Deze zullen we zeker meenemen naar de evaluatie. Maar al met al was deze tocht zeker geslaagd te noemen. Via deze weg willen wij de organisatie bedanken voor deze mooie wandeltocht. Zeker nu, door Corona, de voorbereidingstijd heel kort was. In februari wisten we nog niet of we deze door konden laten gaan. “Top georganiseerd”. Verder willen wij nog bedanken: Alle sponsoren van het mooie route boekje, Zorgboerderij Dubbroek voor de mooie pauze plaats, Jumbo Maasbree, Ruiterclub de Cowboys voor de start locatie en alle vrijwilligers die meegeholpen hebben. P.s. er is op de start locatie bij de ruiterclub een fietsensleutel gevonden, zie foto. Is iemand deze kwijt laat het dan even weten via een persoonlijk bericht.