Open Nav

Kerststukjes actie.

Vanaf 6 december tot 9 december gaan, diverse vrijwillgers van ons stichting, aan de slag om ook deze keer weer mooie kerststukjes in elkaar te zetten. Zie de foto’s voor het mooie resultaat. Deze keer ook online te bestellen zie hieronder het bericht van het Maasbrees Mannenkoor. Met dank alvast aan Carla’s Decoraties & Workshops voor het mooie idee en Petra en Hans voor alle spullen die nodig zijn. Het zou fijn zijn dit bericht te delen.

Maasbrees Mannenkoor

Kerststukjesactie december 2021 MMK en Stichting Herberg Papilio.NU OOK VOORAF TE BESTELLEN VIA EEN PB OF EMAIL!Op vrijdag 10 en zaterdag 11 december komen we weer bij u langs met een mooi Kerststukje.Deze actie is een samenwerking van Stichting Herberg Papilio en Maasbrees Mannenkoor.De vrijwilligers van Papilio vervaardigen de stukjes en de leden van MMK zorgen voor de verkoop.Je steunt dus beide verenigingen bij het kopen van een Kerststukje.Aangezien het aantal beperkt is willen we iedereen in de gelegenheid stellen om vooraf een stukje te bestellen. Het wordt dan op 10 of 11 december keurig bij u thuis bezorgd in Peel en Maas.Vooraf bestellen kan via een PersoonlijkBericht op FaceBook of stuur een email naar kerststukjesmmk@gmail.comBetaling kan bij bezorging aan de deur heel gemakkelijk via een QR-code met uw mobiele telefoon.Contant betalen kan uiteraard ook.Vooraf betalen per bank kan natuurlijk ook.NL91RABO0131006908 tnv Maasbrees Mannenkoor met vermelding van je adres en mededeling <kerststukje>We hebben de prijs wederom kunnen houden op €8,50.Uitvoering met jute en kerstballen in diverse verschillende kleurcombinaties.De bloei van de mooie amaryllusbol vindt bij goede verzorging rond januari/februari plaats.Inclusief kerstverlichting met batterij.De glazen sierpot heeft een doorsnede en hoogte van ca15 cm

Foto's