Open Nav

Week 16 weer voorbij.

Lotgenoten week 16, zit er al weer een paar dagen op. Ook deze keer, ondanks corona beperkingen, kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde lotgenotenweek. De activiteiten die we aangeboden hadden vielen zeker in de smaak bij jong en oud. Deze keer hadden we 4 huisjes bezet bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De gastgezinnen gingen, ook deze keer weer, tevreden naar huis en hun reacties waren weer lovend. Zie voor hun reacties maar eens op onze website onder vakantieweken: Week 16.

Via deze weg willen wij de volgende begunstigers bedanken voor het mogelijk maken van deze week:  

D’Ouffenhoff in Baarlo (voor de gastvrije en geweldige locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Janssen flowers Maasbree, (voor de prachtige bloemen), Heldens luchtkussenverhuur (voor de sponsoring van het luchtkussen), Het Limburgs uitje in Sevenum, Golfclub De Berckt in Baarlo, Fun Forest in Tegelen, Lia, Rieki en Leontine voor de massage en Rieki behandeling, Avifit in Panningen, Huidkliniek Gaaf, Het Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6 in Panningen, Museum De Locht in Melderslo, Boebadoe farm in Beringen, PS Aerodrome in Baarlo en Peter Janssen van het Flierenhof in Maasbree (voor de barbecue en afscheidsdiner). En Rendiz voor hun aanbieding om gebruikt te mogen maken van de escape room. Alleen door de aanscherping van de corona regels is dit helaas afgelast.

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En al onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet realiseren.