Open Nav

Week 17 gaat niet door.

Hoe spijtig en erg we het ook vinden, hebben wij als bestuur, moeten besloten om week 17 niet door te laten gaan. We kunnen onze doelstelling tijdens deze week niet meer waar maken. Door de vernieuwde en strengere Corona regels kunnen en mogen we niets meer, in groepsverband, uitvoeren. Ook werden, in de afgelopen week, alle activiteiten afgelast die we gepland hadden. Dus we kunnen niet meer bieden waar we voor staan als stichting. Onze gasten, die zouden komen deze week, hebben we op de hoogte gebracht van ons besluit. Ze waren uiteraard teleurgesteld maar hadden wel begrip voor de situatie. We zullen ze natuurlijk weer uitnodigen voor een volgende lotgenoten week.

Het is voor ons ook een financiële aderlating. Maar de gezondheid van onze gasten en vrijwilligers staat voorop. Ook de week die we in gedachten hadden voor mei gaan we niet inplannen. We kunnen hiervoor geen gedegen voorbereidingen voor treffen aangezien we de situatie rond het virus niet kunnen overzien. Hopelijk kunnen we in oktober 2021 wel weer lotgenoten weken organiseren. We houden jullie op de hoogte van onze ontwikkelingen.