Open Nav

Nieuwjaarsduik 2020

De 10de editie van de “Unox” nieuwjaarsduik 2020 zit er weer op. Ook deze keer kunnen we spreken van een geslaagde en gezellige editie. Met net geen 100 duikers en 12 man die de Cool-Challenge deden waren er weer meer duikers dan vorig jaar. Ook waren er vele bezoekers die kwamen kijken naar dit evenement. Dit om de duikers en deelnemers aan de Cool-Challenge aan te moedigen. Geweldig was het om te zien hoe wethouder Paul Sanders en Pascal Meyer van omroep P&M met de Cool-Challenge mee deden. Dit is zeker een knappe prestatie van beide ook van de groep die hun begeleide. Alvast dank aan Cool-Challenge Limburg voor jullie bijdrage hierin.

Dit jaar was het voor de eerste keer dat we gebruik mochten maken van het strandpaviljoen van het vernieuwde BreeBronne. Dus we hoefde dit jaar geen tent van Neptunus op te bouwen. Het paviljoen was gezellig ingericht en er was zelf voor verwarming gezorgd. Hierdoor konden de duikers zich lekker opwarmen onder het genot van een heerlijke kopje Unox snert. Ook de samenwerking met BreeBronne was uitstekend te noemen. En zeker voor herhaling vatbaar.

Vanuit het paviljoen werd ook de tombola gehouden. Vele prijzen waren ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door winkels van winkeliersvereniging Maasbree en diverse andere winkels en bedrijven uit de regio. De sponsor lijst is hieronder weergeven. Sorry dat we geen logo’s geplaatst hebben van de winkels. We hadden maar twee logo’s ontvangen en het bestand werd anders veel te groot om te plaatsen. Hopelijk jullie begrip hiervoor.

Via deze weg willen wij verder nog iedereen hartelijk bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan dit gezellig terugkeerde evenement. Bekijk ook maar eens de foto’s die gemaakt zijn door: Charlie4stroke. Op naar de 11de editie in 2021.

Foto's