Open Nav

Geslaagde vrijwilligers/sponsor avond

Aan de vooravond van week 15, vond op locatie bij d’Ouffenhoff in Baarlo, de vrijwilliger/sponsor/ambassadeurs avond plaats. We kunnen terug kijken op een gezellige en informatieve avond. Zo werd er door Marga, een mooi verhaal en gedicht opgedragen wat de herberg week voor hun, als gezin, betekend heeft. Marga was een jaar geleden te gast bij ons in de herberg. Marga bedankt voor dit mooie verhaal. We weten zeker dat iedereen nu denkt: Hier doen we het voor, hier willen wij ons voor inzetten. Kinderarts Dhr. Thomson en uitvaartverzorger Dhr. Noten, gaven in het kort aan hoe belangrijk deze stichting is voor het verwerken van een groot verlies. En hoe geweldig zij dit initiatief vinden. Verder kwamen alle activiteiten aan bod die wij als stichting zelf organiseren en hoe de planning van een vakantieweek verloopt. Commissie leden bedankt voor de informatieve uitleg over de activiteiten. Ook werd het belang van onze sponsors, vrijwilliger en ambassadeurs, onder de aandacht gebracht. Zonder hun kunnen wij dit niet organiseren. Gerard bedankt voor het begeleiden van deze avond en dank aan de organisatie voor deze gezellige avond. Zeker voor herhaling vatbaar op deze manier.

Foto's