Open Nav

Gezellige terugkomdag

Afgelopen zaterdag hebben we voor de tweede keer een terugkomdag georganiseerd voor alle gezinnen die een keer te gast zijn geweest bij ons in de herberg. We kunnen terug kijken op een gezellige dag. De organisatie had een leuk programma in elkaar gezet. Zo konden de gasten als eerste genieten van een lekker kopje koffie of thee met natuurlijk een stukje Limburgse vlaai. De kinderen waren niet binnen te houden in de blokhut. Omdat buiten het luchtkussen weer was opgebouwd door Piet Heldens en voor de blokhut is nu een leuk speeltuintje gekomen. Voor de lunch werd er door de voorzitster nog een welkomstwoord gehouden aan de aanwezige gasten. Na dit welkomstwoord kregen we van twee gastgezinnen nog iets moois aangeboden in de vorm van een donatie van maar liefst €2410 en een doos vol gehaakte engeltjes voor de verkoop. Super bedankt nog voor deze donaties. In de middag werden we getrakteerd op een goochelshow opgevoerd door Rinaldo. Van groot tot klein werden we geboeid door deze show. De dag werd afgesloten met lekkere frietjes eten. Via deze weg willen wij de organisatie bedanken voor de mooie dag, Piet Heldens voor het luchtkussen, Jong Nederland voor het gebruik van de blokhut en buitenterrein, Rinaldo voor de mooie show en Peter Palmen voor de lekkere frietjes.

Foto's