Open Nav

Vakantieweek 14 weer voorbij.

Vakantie week 14, zit er al weer een paar dagen op. Ook deze keer kunnen we spreken van een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we 5 huisjes bezet bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De gezinnen gingen weer tevreden naar huis. Ook de reacties van onze gasten waren weer lovend. Voor reacties van onze gasten kijk maar eens onder vakantieweken: week 14.

Bij deze willen wij de volgende begunstigers bedanken die deze week weer mogelijk hebben gemaakt: D’Ouffenhoff in Baarlo (voor de gastvrije en mooie locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Janssen flowers Maasbree, (voor de prachtige bloemen), Heldens luchtkussenverhuur (voor de sponsoring van een luchtkussen), Limburgs uitje, Lia Luttels en collega, (voor de ontspanningsmassages), Zwembad De Schatberg in Sevenum, Duikclub De Eurodivers, Carla’s decoratie en workshops, Peter Janssen van Flierenhof, Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6, Museum De Locht. Boebadoe farm in Beringen, attractiepark Toverland, vrijwilligers van Kasteel de Keverberg in Kessel en PS Aerodrome in Baarlo .

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En al onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet realiseren.