Open Nav

Week 13 weer voorbij

Vakantie week 13, zit er al weer een paar dagen op. Ook deze keer kunnen we spreken van een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we vijf gastgezinnen te gast bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De gezinnen gingen weer tevrede naar huis. Ook de reacties van onze gasten waren weer lovend. Voor reacties van onze gasten kijk maar eens onder vakantieweken: week 13.

Bij deze willen wij de volgende begunstigers bedanken die deze week weer mogelijk hebben gemaakt: D’Ouffenhoff in Baarlo (voor de gastvrije en mooie locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Janssen flowers Maasbree, (voor de prachtige bloemen), Heldens luchtkussenverhuur (voor de sponsoring van een luchtkussen), Limburgs uitje, Baggy Bash, Lia Luttels en Leontien Fransman, (voor de ontspanningsmassages en Reiki), Zwembad De Schatberg in Sevenum, Duikclub De Eurodivers, AviFit in Panningen, Peter Janssen van Flierenhof, Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6, Museum De Locht en Boebadoe farm in Beringen, Micha Hendrix, VVV-Venlo en attractiepark Toverland.

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En al onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet realiseren.