Open Nav

Vakantie week 12

Vakantie week 12, zit er al weer een paar dagen op. Ook deze keer kunnen we spreken van een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we drie gastgezinnen te gast bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De gezinnen gingen weer tevrede naar huis. Ook de reacties van onze gasten waren weer lovend. Voor reacties van onze gasten kijk maar eens onder vakantieweken: week 12. Deze keer werd er op de laatste avond een mooi gedicht opgedragen aan de stichting.
.
Bij deze willen wij de volgende begunstigers bedanken die deze week weer mogelijk hebben gemaakt: D’Ouffenhoff in Baarlo (voor de gastvrije en mooie locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Peter Theeuwen, (voor de prachtige bloemen), Heldens luchtkussenverhuur (voor de sponsoring van een luchtkussen), Limburgs uitje, Lia Luttels en Leontien Fransman, (voor de ontspanningsmassages en Reiki), Zwembad De Schatberg in Sevenum, Zwembad Bree Bronne in Maasbree, Duikclub De Eurodivers, AviFit in Panningen, Deli gourmet, Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6, Museum De Locht en Boebadoe farm in Beringen, Eddie Claessen en  VVV-Venlo.

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Bedankt allemaal.