Open Nav

Cheque uitreiking tijdens vrijwilligers avond

Gisteravond tijdens onze eerste vrijwilligers/ambassadeurs avond werden we verrast, door een delegatie, van het Mars team uit Veghel. Zij kwamen, aan ons een cheque uitreiken van maar liefst €9000,–. Dit bedrag hebben ze bij elkaar verdient tijdens de Roparun 2018. Met dit prachtige bedrag kunnen wij weer een mooie lotgenoten contact week organiseren. Via deze weg willen wij nog een keertje het Mars team hartelijk bedanken voor deze cheque en wat een waanzinnige prestatie hebben jullie geleverd. En nog dank voor de lekkere chocolaatjes.

Zoals hier boven reeds vermeld hadden we gisteravond, bij Breebronne, een vrijwilligers/ambassadeurs avond gehouden. Tijdens deze avond heeft het bestuur aan hun vrijwilligers gevraagd wat wij beter kunnen doen, en hoe kan onze stichting de vrijwilligers blijven boeien. De zogenaamde tips en tops. Het was een gezellige en zeer informatieve avond, Er zijn zeker belangrijke punten op tafel gekomen waar we zeker iets mee kunnen doen. Ook hebben wij aan de vrijwilligers vertelt wat de doelstelling en visie van de stichting is en waar de financiën naar toe gaan die zij mede verdient hebben. Wij, als bestuur, willen Breebronnen bedanken voor de gastvrijheid en de vrijwilligers bedanken voor hun inbreng.

Foto's