Open Nav

week 5 (April 2016)

23/04/2016 tot 29/04/2016

Gezamenlijk verhaal gasten


Deze week was heel bijzonder, voor ’t eerst kon ik me laten afleiden van het grote gemis …. omdat mijn grote gemis er volledig mocht zijn. Ik keek om me heen en zag en voelde bij iedereen een groot gemis en een diep gat in elk gezin. Ik kon mee een beetje ontspannen in deze week. En een beetje ontspannen is heel wat waard. Het voelt als een veilige, warme “bubble” een soort cocon die je bescherming biedt en daardoor voel je je even wat sterker …. Dus “Samen zijn we sterk” zijn woorden die me erg aanspreken in vele opzichten. Om nu weer uit deze cocon te moeten kruipen, bekruipt me wel. Toch durf ik uit te spreken, daar waar nieuwe herinneringen maken zo’n pijn doet, dat deze week een hele waardevolle herinnering is !!!!! Ik en de rest van mijn gezin zijn erg dankbaar voor dit mooie initiatief dat jullie hebben genomen en zo mooi hebben vormgegeven. Daar mogen jullie erg trots op zijn. Het inspireert ons ook … Een knuffel vol dankbaarheid aan iedereen.

Bedankt voor deze geweldige, liefdevolle week! Een week waar we blanco ingingen … En waar we zo veel leuke, lieve en aardige mensen hebben leren kennen. Zo fijn om een hele week in een ontspannen omgeving met lotgenoten te lachen, praten en huilen. Wat zijn we in de watten gelegd, Het was een week vol warmte, bedankt lieve mensen. Dikke knuffels.

Bedankt voor deze mooie week. Een week met fijne contacten en zoveel herkenbare verhalen. Het voelt fijn te merken dat je niet alleen staat. Hoe verschillend de situatie in de gezinnen ook zijn. De uitstapjes en activiteiten waren geslaagd. Ook voor de kinderen was het fijn spelen en leuke activiteiten. We hebben het prima naar onze zin gehad. Veel dank en lieve groet.

Wat hebben wij genoten van deze bijzondere week. Niet wetende wat we moesten verwachten stapte we in de auto, onze dochter had eigenlijk niet zo veel zin in deze vakantie. Maar eenmaal hier werden we aangenaam verrast. Wat was het een topweek. Alle activiteiten waren geweldig. Zeker de ontspannings momenten. Wat een “geluk” dat we hier van mochten genieten. Nu de week ten einde raakt zei zelfs onze dochter wat een topweek was dit. Volgens mij zegt dit alles! Bedankt lieverds.

Bedankt voor deze mooie liefdevolle week. Genoten van alle geweldige activiteiten en mooie gesprekken. De kinderen hebben genoten en hebben het heel fijn gehad met de andere kinderen. Het is jammer dat het weer voorbij is. Het voelt veilig in deze setting, met andere lotgenoten. Een lieve en fijne groep. Een hoop geleerd over mijzelf en het leven op naar de toekomst. Bedankt en een dikke knuffel.

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Aankomst gasten tussen 10.00 uur en 12.00 uur. De huisjes en de herberg zijn weer ingericht.

Gezamenlijke lunch rond 12.30 uur. Tevens wat uitleg over de vakantie week onder het motto: "alles mag niets moet".

Zaterdagmiddag, is er gelegenheid om de omgeving een beetje te verkennen. En voor de kinderen wordt er een prachtig springkussen neergezet. Deze week heeft Heldens luchtkussenverhuur zelfs twee keer een luchtkussen neergezet.

18.30 uur sluiten we de dag af met een gezamenlijke BBQ.

Zondag

Zondagmiddag een rondleiding excursie in museum De Locht.

Zondagavond is er een workshop Djembé voor het hele gezin. Gezellig samen muziek maken.

Maandag

Lekker ontspannen en samenspelen bij het "Limburgs uitje".

Maandagavond, kan iedereen zich laten verwennen met een lichaamsmassage en/of voetmassage. Lekker ontspannen.

Dinsdag

Excursie naar het Wereldpaviljoen in het kloosterdorp Steyl. Een reis door Nicaragua hoe de mensen er nog steeds leven. Een leuke interactieve reis.

's Avonds duiken met echte duikuitrusting voor iedereen die wil. Deze activiteit staat al voor de 5de keer op het programma. En we kunnen zeggen dat het best te doen is. Je krijgt zeer goede en rustige begeleiding van heel enthousiaste helpers van de duikclub Eurodivers uit Sevenum.

Woensdag

Woensdagmorgen kan er gebakken worden in onze Herberg. Lekker wafels en cup cakes bakken samen met de kinderen. En natuurlijk versieren en proeven.

Woensdagmiddag, de dames brengen een bezoek aan Avi Fit La Forma in Panningen en laten zich eens goed verwennen.

Woensdagavond gezellig met iedereen uit eten bij het Boscafe in Horst. En na het eten was het weer gezellig in de herberg.

Donderdag

Donderdagmiddag staat bloemschikken op het programma onder begeleiding van Greenstyle uit Baarlo. Iedereen die wil, kan een mooi bloemstukje maken voor thuis.

Donderdagavond wordt de week afgesloten met een gezamelijk buffet.

Vrijdag

De gasten gaan helaas weer naar huis. En we hopen natuurlijk dat ze een onvergetelijke vakantie gehad hebben. Deze mooie week is verder nog mogelijk gemaakt door: Jumbo Maasbree, Het Boscafe in Horst, BreeBronne in Maasbree, Bioscoop Dok 6 in Panningen, Kinderdrome in Panningen, Deli Gourmet, camping sw Schatberg en de bloemen van Peter Theeuwen.(heinen Blumen)