Open Nav

Week 3 (Mei 2015)

02/05/2015 tot 08/05/2015

Gezamenlijk verhaal gasten


Mama, dit is de leukste vakantie ooit!! En hier mag alles!! Een betere omschrijving kunnen we niet geven. Een vakantie waar je diep in je hart niet bij wil horen, maar waar de saamhorigheid enorm is.

Mogen vertellen wat je wilt, gevoelens kunnen uiten zonder uitleg. Herkenning, niet alleen in het verdriet, maar ook in angst, blijdschap en toekomstvisie.
Bedankt voor alles !!!

Ik vond de vakantie heel leuk en de activiteiten waren super. We kwamen naar jullie Herberg Papilio zonder echte verwachtingen, we lieten het op ons afkomen. We hebben met z’n drieën een geweldige week gehad. Heel fijn dat we samen met de andere gezinnen konden praten over onze kids die we zo missen. Je voelt herkenning, je begrijpt elkaar en je hebt genoeg aan een half woord!

Het was ook mooi om te zien hoe de kinderen onderling konden spelen. We hebben enorm genoten.
Het was een geweldige en prachtige week met hele leuke activiteiten. Bedankt hiervoor!

Wat een bijzondere week. Geen idee wat we moesten verwachten van deze vakantie, maar het is een heel bijzondere en fijne week geweest.
Bedankt, voor alle activiteiten, en aan iedereen die hierbij betrokken is geweest. Heel even stond de wereld weer even stil. Kon ons verdriet gewoon de ruimte krijgen.

Dank je wel allemaal.

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Aankomst gasten tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Daarna gezamelijke lunch met uitleg over de vakantieweek onder het motto: "alles mag niets moet".

Zaterdagavond onder een gezellige barbecue elkaar beter leren kennen.

Zondag

Zondagmiddag gezamenlijk naar Maasbree om te beugelen bij beugelcub De Treffers.

Maandag

Maandagmorgen gezellig samen muziek maken met een workshop Djembé.

Maandagmiddag lekker ontspannen en samenspelen bij het "Limburgs uitje".

Dinsdag

Dinsdagmiddag naar Maasbree om, bij Baggy-Bash, een mooie naamhanger te maken en het bekijken van prachtige vogels.

Dinsdagavond duiken met echte duikuitrusting voor iedereen die wil. Je krijgt zeer goede en rustige begeleiding van heel enthousiaste helpers van de duikclub Eurodivers uit Sevenum.

Woensdag

Woensdagmiddag, de dames brengen een bezoek aan Avi Fit La Forma in Panningen en laten zich eens goed verwennen. Een goed alternatief voor de vaders, met kleinere kinderen, is een bezoek brengen aan Kinderdrome in Panningen.

Woensdagavond verder verwennen met een lichaams en/of voetmassage.

Donderdag

In de herberg wordt volop gezellig geknutseld, iedere vakantieweek weer. En de kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens van Heldens springkussen verhuur uit Koningslust.

Donderdagmiddag onder begeleiding van Greenstyle in Baarlo een geweldig bloemstuk maken.

Donderdagavond wordt de week afgesloten met een gezamenlijk buffet.

Vrijdag

De gasten gaan helaas weer naar huis. En we hopen natuurlijk dat ze een onvergetelijke vakantie gehad hebben. Deze mooie week is verder nog mogelijk gemaakt door: Jumbo Maasbree, Het Boscafe in Horst, BreeBronne in Maasbree, Bioscoop Dok 6 in Panningen, Kinderdrome in Panningen, Deli Gourmet, museum De Locht, camping de Schatberg en de bloemen van Peter Theeuwen.(Heinen Blumen)