Open Nav

Week 11 (september 2018)

29/09/2018 tot 05/10/2018

Gezamenlijk verhaal gasten


Lieve vrijwilligers van herberg Papilio, Dank je wel voor deze bijzondere week! We wisten van te voren niet wat we konden verwachten maar het was een hele fijne ervaring. Met alleen maar lieve en fijne mensen om ons heen! Onze dochter was het liefst hier nog veeeeel langer gebleven. Super dank allemaal.

Lieve vrijwilligers van Papilio, Dank voor deze onvergetelijke week, dank voor jullie luisterend oor, dank voor alle bakjes koffie en thee, dank voor al jullie tijd, dank dat jullie er voor ons waren !

Lieve vrijwilligers van herberg Papilio, Wij kijken met een warm gevoel terug op een hele mooie week bij jullie. Het was fijn om weer samen te zijn met het gezin en de andere gasten. Waarbij alles mag en niets moet en we met een lach en een traan onze kinderen konden herinneren. Het is zo bijzonder te zien hoe jullie je in hebben gezet ! Een mooie en onbetaalbare herinnering. Lieve groet.

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Zaterdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur zijn al onze gasten gearriveerd, en welkom geheten met een kopje koffie of thee. Na het ontvangst zijn ze hun huisjes gaan bewonderen en konden ze zien wat er in het welkomstpakket zat, gesponsord door Jumbo Maasbree. Ook een mooie bos bloemen stond op tafel gesponsord door Peter Theeuwen. Hierna volgde de gezamenlijke lunch waar de verdere uitleg werd gegeven over deze week. En zaterdagavond sluiten we altijd af met een gezamenlijke barbecue. Tijdens de barbecue leren de gasten elkaar al beter kennen.

De hele week konden de kinderen zich heerlijk uitleven op het luchtkussen. Gesponsord door Heldens luchtkussenverhuur uit Koningslust. Op het luchtkussen leren de kinderen elkaar kennen en er ontstaan gelijk leuke contacten onderling.

Zondag

Zondagmiddag stond een uitstapje gepland naar het Limburgs uitje in Sevenum. Hier konden onze gaten leuke doe en denk spellen met elkaar doen. De winnaar kreeg na afloop een fles kinderchampagne mee naar huis. Deze werd 's avonds soldaat gemaakt door de kinderen.

Maandag

Op maandagmiddag stond een nieuwe activiteit op het programma. We waren te gast bij voetbalclub VVV-Venlo. Hier kregen we een rondleiding door het stadion en mochten daarna de training bezoeken van de selectie. Na deze excursie stond 's avonds de ontspanning centraal via een massage of Reiki behandeling, in de herberg. Hier hebben vele gasten gebruik van gemaakt.

Dinsdag

Dinsdag overdag was een vrij programma. Waarna 's avonds het traditioneel duiken weer op het programma stond. Ook deze keer stond er een enthousiast team, van duikclub de Eurodivers, klaar om de grondbeginselen van het duiken bij te brengen aan onze gasten.

Woensdag

Woensdag is iedere keer weer Lady's day. Ook deze keer gingen de dames naar Avifit in Panningen. Hier werden ze weer verwend door middel van diverse behandelingen. Ze kwamen uitgerust en wel "10 jaar" jonger terug in de herberg. De mannen zijn met de kinderen naar Duistland afgereisd. Waar ze zich heerlijk hebben uitgeleefd in Irrland.

Donderdag

Donderdag middag stond een creatief workshop gepland. Onder begeleiding van Helmie van het Riet zijn bijna al onze gasten gaan schilderen. Er werden mooie creaties gemaakt.

Donderdagavond het afsluitend diner in de herberg. Deze keer klaar gemaakt door Peter Janssen van de Flierenhof. Het eten was lekker en het was tot in de late uurtjes gezellig in de herberg..

Vrijdag

Vrijdag is altijd een moeilijke dag. Men moet weer afscheid nemen van de vrijwilligers die aanwezig waren en de andere gasten. Iedere keer weer een moeilijk maar mooi moment. Maar wel leuk dat iedere vrijwilliger een presentje kreeg.

Verder werd er de afgelopen week veel gekleurd en geknutseld in de herberg. Hier volgen nog diverse foto's en hun creaties.