Open Nav

Week 14 (september 2019)

21/09/2019 tot 27/09/2019

Gezamenlijk verhaal gasten


Herberg Papilio, hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid. Petra vertelde ons dat alles voor ons geregeld en verzorgt zou worden. En dat was ook! Letterlijk voor alles was gezorgd. Super activiteiten, van een middag Limburgs Uitje tot een complete barbecue door de Flierenhof, en van een diner bij het boscafe tot een welkomstpakket van de jumbo.
Lekker een middag boebadoefarm, de Keverberg en aerodome in Baarlo. Dit alles deden we vanuit een prachtige accomodatie in D’ Ouffenhoff.
De passie van jullie vrijwilligers maakten het helemaal af, echt waar, fantastisch verzorgt allemaal. De koffie stond altijd klaar, de kinderen kregen jullie volle aandacht. Niks moet, alles kan. Helemaal top! We hebben ons werkelijk nergens zorgen om hoeven maken deze week. Els en ik hebben een hele mooie week gehad, uiteraard Pepijn en Renske ook!
Nogmaals, enorm bedankt!! De week vloog voorbij!

Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die deze week heeft mede mogelijk gemaakt!.
Het was een fijne week met begrip en erkenning.
Alle vrijwilligers super hoe jullie dit alles verzorgd hebben!

We hebben heerlijk genoten van deze week. Een week waarin wederzijds respect was, waarin verdriet gedeeld werd, maar waar we ook veel lol hebben gehad. Stichting herberg Papilio hartelijk dank. Alle vrijwilligers een dikke duim. Keep the good work going.

We zijn weer terug van een lekker weekje vakantie dankzij stichting Herberg Papilio lekker tot rust gekomen en toch nog veel dingen gedaan .

 

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Voor de gasten tussen 11 en 12 uur arriveerden was in alle vroegte het luchtkussen weer opgebouwd, door Heldens luchtkussenverhuur, onder een stralend zonnetje. Ook de huisjes en herberg waren weer mooi ingericht. Met de bloemen van Peter Theeuwen, welkomstpakketten van Jumbo Maasbree en de activiteitenboeken op tafel.. Na het ontvangst en instructie over de week konden we lekker buiten genieten van een gezamenlijke lunch. Na de lunch ging ieder zijn eigen huisje inrichten de laatste boodschappen doen of de omgeving een beetje verkennen. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue. Waar de eerste contacten en gesprekken volgde. het was gelijk een gezellige avond.

Zondag

Op de zondag proberen we iedere keer naar het Limburg uitje in Sevenum te gaan. Onder begeleiding van een enthousiaste medewerkster leuke doe en denk spellen doen. Zodat men elkaar beter leert kennen. We zijn er deze keer achter gekomen dat de jongens beter zijn in doe spellen en vrouwen beter in denk spellen. Wie er wint is niet zo belangrijk samen bezig zijn is veel belangrijker.

Maandag

We zijn deze dag met zijn allen naar PS Aero in Baarlo geweest. Hier kan men, meer dan 35, verschillende vliegtuigen en helikopters gaan bewonderen of zelfs bezichtigen. Men voelt zich net een echte piloot. Onder begeleiding van een vrijwilliger werden diverse anekdotes verteld over verschillende toestellen. s' Avonds kon men zich in de herberg lekker laten verwennen door een lichaamsmassage. Heerlijk ontspannen kwamen de gasten, die er gebruik van hebben gemaakt, hiervan terug.

Dinsdag

Deze dag hadden we overdag niets op het programma staan. Vele hebben de dag zelf ingevuld.. 's Avonds was het weer de beurt om te gaan duiken bij de Schatberg in Sevenum. Hier stond weer een enthousiast team van duikclub de Eurodivers klaar om onze gasten de grondbeginselen van het duiken bij te brengen. Ieder keer weer een mooi gezicht om iedereen te zien duiken.

Woensdag

Woensdag is traditie getrouw onze vrouwen dag. Dan organiseren we een speciale activiteit voor alleen de vrouwen. Deze keer kon men bij Carla's decoratie en workshop, in Maasbree, een mooie bloemen krans maken. Mooi om tegen een buitendeur te hangen of op een tafel neer te leggen. Het was er zeker gezellig zo samen met de dames. Andere gasten zijn naar Boebadoe farm geweest met hun kinderen. Ook hier kan men zich prima vermaken met de dieren en in de speeltuin. De dag werd gezellig afgesloten met een Amerikaanse barbecue.

Donderdag

Het is alweer de laatste volle dag voor onze gasten. Wat gaat zo'n week toch snel voorbij. Deze middag waren we te gast bij Kasteel de Keverberg in Kessel, om het spel "Het geheim van de Baron" te spelen. Door het oplossen van diverse puzzels en opdrachten moest men achter het geheim van de baron komen. Wat het geheim is, verklappen we niet. Dit moet immers geheim blijven. Dit was voor ons ook een nieuwe activiteit en zeker de moeite waard om eens te spelen in een mooie entourage. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk buffet klaar gemaakt door Peter Janssen van de Flierenhof. Het was nog tot laat in de avond gezellig in de herberg.

Vrijdag

De week is weer voorbij. Na het opruimen en inpakken van de spullen was het weer tijd om afscheid van elkaar te nemen. Maar eerst nog gezellig buiten een kopje koffie of thee drinken. Dan afscheid nemen en aan de terugreis beginnen. In de week is er door diverse gasten ook gezellig geknutseld in de herberg. De foto's willen we natuurlijk ook graag laten zien. Omdat er deze dag weinig foto's zijn gemaakt plaatsen we deze nu.