Open Nav

Week 10 (mei 2018)

28/04/2018 tot 04/05/2018

Gezamenlijk verhaal gasten


Beste, lieve vrijwilligers en betrokkenen van Herberg Papilio. Wat was dit een ontzettende fijne week! We zijn ontzettend dankbaar voor alle activiteiten die we mochten doen. De koffie in de Herberg stond inderdaad altijd klaar. Dit hebben we uitgebreid getest. Het duiken was een geweldige ervaring die werkelijk nooit zal worden vergeten. De naamhanger voor onze lieve dochter is een mooie tastbare herinnering aan een bijzondere week. Door jullie gastvrijheid hebben wij ons heel erg op ons gemak gevoeld. Het is jammer dat de week voorbij is en dat we nu uit deze fijne omgeving moeten vertrekken om weer terug te gaan naar de alledaagse leven. Heel erg bedankt voor deze speciale week!!!

Lieve familie en lieve vrijwilligers. Wat was dit een cadeau, een heel groot cadeau ! Het was zo fijn en bijna overweldigend in hele positieve zin. We hebben ontzettend genoten en zoveel gedaan, wat we zelf of nooit zouden doen, of waar we onszelf geen tijd voor gunnen. We voelde ons vanaf de eerste minuut helemaal thuis en veilig. Dat was voor ons ontzettend verrassend en ook ontzettend bijzonder en fijn. We zijn tot rust gekomen en hebben zoveel lieve mensen leren kennen. Altijd de koffie die klaar stond en altijd het luisterend oor van alle betrokkenen!  We zijn jullie intens dankbaar! Deze week was echt onbetaalbaar! Eigenlijk willen wij niet naar huis. Heel veel liefs en warme groet. en een hele dikke knipoog vanuit de sterren.

Lieve vrijwilligers van stichting Herberg Papilio. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fantastische week, waar alles kan en niets hoefde. Prachtige omgeving en leuke activiteiten. Onze dochter heeft genoten van al het knutselen en bakken. Fijn dat jullie er als stichting zijn, om deze week met lotgenoten en lieve vrijwilligers te beleven. Ik zal zeker jullie stichting aanraden aan andere lotgenoten. Bedankt en veel liefs.

Heel erg bedankt voor deze mooie week. We hebben het heel erg naar onze zin gehad. De jongens genoten van alles. De warmte, rust, gastvrijheid, iedereen is even vriendelijk. We voelde het als een warm bad. We hebben genoten van alle activiteiten, de super mooie huisjes, het springkussen en de kopjes koffie. Een super week waarin we allemaal tot rust kwamen. Heel erg bedankt voor deze week. En de mooie momenten. En een extra dikke knuffel aan “oma en opa” vakantie. Heel veel liefs.

De levenscyclus van een Papilio is maar kort. Onze herinneringen aan Stichting Papilio en al haar lieve, warme enthousiaste vrijwilligers, zijn echter voor eeuwig. Hartelijk dank voor de invitatie we hebben er echt van genoten!

Beste vrijwilligers van Herberg Papilio, we zijn heel dankbaar dat wij deze bijzondere vakantieweek mogen meemaken. Echt genieten!

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

De huisjes en de herberg zijn weer klaar voor ontvangst van onze gasten. Het luchtkussen is weer opgezet en gevuld met lucht. Tussen 11.00 en 12.00 uur waren alle gasten gearriveerd. Na een welkomstwoord en gezamenlijke lunch zijn de gasten de huisjes gaan inrichten en de buurt een beetje gaan verkennen. De dag hebben we afgesloten met een gezamenlijk barbecue. Waar de eerste contacten onderling zijn ontstaan.

Zondag

Op zondag zijn onze gasten te gast geweest bij het Limburg uitje in Sevenum. Leuk om te zien hoe groot en klein samenwerken met denk en diverse doe spellen. Het winnend team kwam weer thuis met een fles kinderchampagne. 'avonds zijn er nog diverse gipsmaskers gemaakt door de kinderen.

Maandag

Dag drie zijn diverse gezinnen naar Maasbree vertrokken om bij Baggy Bash een mooie naamhanger te maken. Zoals in de reacties van onze gasten te lezen een mooie blijvende herinnering. Ook het bekijken van Tjeu's Toerakies was zeker de moeite waard. 'S avonds kon iedereen die wilde genieten van een ontspanningsmassage of een reiki behandeling in onze herberg.

Dinsdag

De herberg is dinsdagmorgen omgedoopt tot bakkerij Papilio. Er zijn diverse dingen gebakken en versierd. Ook solderen met Gerard stond op het programma, Verder stond op dinsdag 's avonds alleen nog het duiken op het programma. Overdag zijn de gezinnen ieder of gezamenlijk leuke dingen gaan doen. Zoals zwemmen bij Bree-Bronne, naar het Boe-ba-doe farm in Beringen afgereisd of ze hebben iets anders in de buurt ondernomen.

Woensdag

De woensdag is traditioneel de vrouwendag. Dan mogen de dames zich laten verwennen bij Avifit in Panningen. Dit hebben ze zeker gedaan. Om de mannen en kinderen tegenmoet te komen hebben wij iets nieuws bedacht. Een bezoek brengen aan modelvliegclub Appolo 68 in Horst. Dit was zeker de moeite waard. De kinderen hebben genoten van de flight simulator en het besturen van de modelvliegtuigjes. Deze activiteit hebben we voor het eerst gedaan en is zeker de moeite waard om vaker op het programma te zetten.

Donderdag

Donderdag middag is Eddy Claessen langs geweest om weer een enthousiaste Jambe workshop te geven. Het geluid moet in de weide omtrek te horen zijn geweest. Na afloop van deze workshop hebben we de week weer gezamenlijk afgesloten met lunch.

Vrijdag

De vrijdag is altijd een dag van opruimen en afscheid nemen van elkaar. En hopelijk kunnen onze gasten weer terug kijken op een mooie week. Iedereen bedankt die een steentje heeft bijgedragen en op naar de volgende vakantie week in september/oktober. En vakantie "opa en oma" tot ziens