Open Nav

Donaties 2016

Hieronder volgt een overzicht van alle donaties 2016, die we hebben mogen ontvangen om de vakantieweken mogelijk te maken. Donaties zijn mogelijk via: NL91 RABO 0100 9137 25. Onze grote dank voor iedere donatie:

27-10-2016:
Op donderdagavond, tijdens de zevende vakantieweek, hebben we uit handen van Theo Theeuwen een mooie cheque mogen ontvangen van maar liefst €500. Deze cheque werd ons aangeboden door stichting: Avond wieler 4-daagse uit Well en omstreken. Deze stichting houdt op te bestaan, en en ze hadden ons doel uitgekozen om aan te doneren. Namens onze stichting hartelijk dank hiervoor.

01-10-2016:
Bob Noten uitvaartbegeleiding uit Grubbenvorst gaat Herberg Papilio jaarlijks steunen met een bedrag van maar liefst €1000. Met dit mooie bedrag kunnen we een gezin uitnodigen voor een vakantieweek. Bob Noten uitvaartbegeleiding, adopteert op deze manier, jaarlijks een gezin om te genieten van een welverdiende, onvergetelijke, vakantie. Bij deze bedanken wij Bob Noten voor deze mooie geste. Voor meer informatie over Bob Noten uitvaartbegeleiding kijk eens op hun website: Bob Noten uitvaartbegeleiding.

28-09-2016:
Geweldig resultaat.
Net terug van de Jumbo Maasbree. Daar hebben we het eerste resultaat mogen ontvangen van de flessen inzamelactie. Het was geweldig om te zien hoeveel bonnetjes in de brievenbus zaten. Met als resultaat een geweldig bedrag van maar liefst €293.25. Bij deze willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft gegeven. En natuurlijk #Jumbo Maasbree die deze actie mogelijk heeft gemaakt. En mooi is Jumbo Maasbree gaat door met deze actie. Dus blijf ons steunen onder het moto van: Een echte held geeft statiegeld.

6-5-2016:
Mooi initiatief van zorgboerderij Dubroek.
Zorgboerderij Dubroek heeft al jaren een kleding inzamelpunt voor Sam’s kledingactie. (voorheen mensen in nood). Nu hebben Mat en Sitske het idee opgepakt om Herberg Papilio ook te gaan steunen. Een gedeelte, van de opbrengst, gaat naar Sam’s kleding actie en een gedeelte gaat naar stichting Herberg Papilio. De eerste donatie hebben wij reeds mogen ontvangen. Bij deze willen wij Mat en Sitske natuurlijk hartelijk danken voor dit mooi initiatief.
Dus hebben jullie oude kleren over, lever deze dan in bij Zorgboerderij Dubroek dan steunt U maar liefst twee goede doelen. Het adres is: Dubroek 12, 5993 PN, in Maasbree. Hiervoor hebben Mat en Sitske een leuk en knus kleiding huuske gemaakt. voor meer info over zorgboerderij Dubroek zie hun website: Zorgboerderij Dubroek.

25-03-2016:
Tijdens de uitvaart van Dhr Hay Driessen, uit Maasbree, hebben wij een mooi bedrag mogen ontvangen. Het was de wens, van Hay Driessen zelf,, om geen bloemen te geven tijdens de uitvaart, maar een donatie te doen aan onze stchting. Wij willen hierbij de familie en iedereen die een donatie heeft gegeven, bedanken voor dit mooie bedrag.

03-01-2016:
We kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde “Unox” nieuwjaarsduik. Dankzij alle sponsors, Maasbreese middenstand, Joekskapel Toemarop, BreeBronne en alle vrijwilligers, die belangeloos hebben meegeholpen, hebben we weer een mooie opbrengst voor onze stichting mogen genereren. Ook onze stichting is op verschillende manieren in de aandacht gebracht door vele media omroepen en bladen. Rest ons iedereen te bedanken voor zijn of haar inspanning. En hopelijk mogen we in de toekomst, weer op jullie steun rekenen.