Open Nav

Vakantie week 10

Vakantie week 10, zit er al weer twee weken op. Ook deze keer kunnen we spreken van een zeer geslaagde week. Deze keer hadden we weer zes gastgezinnen te gast bij Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Baarlo. De gezinnen gingen weer tevrede naar huis. Ook de reacties van onze gasten waren weer lovend. Voor reacties van onze gasten kijk maar eens onder vakantieweken: week 10

.
Bij deze willen wij de volgende begunstigers bedanken die deze week weer mogelijk hebben gemaakt: D’Ouffenhoff (voor de gastvrije en mooie locatie), Jumbo Maasbree (voor de welkomstpakketten en het klaarzetten van de verdere etensbenodigdheden), Peter Theeuwen, (voor de mooie bloemen), Heldens luchtkussenverhuur, Limburgs uitje, Baggy Bash, Lia Luttels, Leontien Fransman, en Riekie Claessens voor de ontspanningsmassages en Reiki, Zwembad De Schatberg in Sevenum, Zwembad Bree Bronne in Maasbree, Duikclub De Eurodivers, AviFit in Panningen, Deli Gourmet, Boscafé in Horst, Bioscoop Dok 6, Museum De Locht en Eddy Claessens. Voor de eerste keer zijn we ook te gast geweest bij modelvliegclub Apollo 68 in Horst en Boe-ba-doe farm in Beringen, deze bezoeken waren zeker de moeite waard.

Ook onze gastvrouwen en gastheren willen wij graag bedanken voor hun aanwezigheid voor een gesprek, luisterend oor en knutselen met de kinderen. En niet te vergeten alle financiële steun die we jaarlijks krijgen van donateurs, sponsors en begunstigers. En onze vrijwilligers die een steentje bijdragen, bij onze financiële acties. Bedankt allemaal.