Open Nav

Week 9 (Oktober 2017)

14/10/2017 tot 20/10/2017

Gezamenlijk verhaal gasten


Wat een mooie week. Ik viel van de ene mooie ervaring naar de andere. De onderlinge sfeer was geweldig, de verhalen heftig maar goed te verdragen. Dat er zoveel mensen ons dit gunnen is hartverwarmend. Dit is een week om nooit te vergeten en ik hoop dat vele lotgenoten dit mogen ervaren. Het is weer een boost om weer positief verder te gaan. Dikke knuffel voor iedereen,

Wat een prachtige week hebben we gehad. Zo bijzonder om jullie te mogen leren kennen. Het was als thuis, of we de andere gezinnen, al jaren kenden. Zoals gezegd alles mag niets moet. Met dank aan iedereen die er voor ons is geweest. Jullie luisterend oor, de mooie activiteiten. Dank jullie allemaal.

Lieve mensen van Papilio. Ontzettend dank voor deze mooie week, samen met de overige mooie gezinnen. Heel bijzonder, mooi en gedenkwaardig. Ik kan het niet beschrijven, maar denk dat jullie het wel weten hoe het is. Bedankt voor de gastvrijheid, mooie gesprekken en de verwennerijen. Ik zou hier graag nog eens terugkomen als mijn dochter iets ouder is. Jullie zijn toppers.

Lieve, lieve mensen van “herberg Papilio”. We hebben een week gehad om nooit te vergeten. Zonder dat we elkaar kennen, elkaar toch zo goed begrijpen. Wat was het fijn om hier te mogen zijn, Ook de kinderen hebben op hun eigen manier contacten gemaakt en een mooie week gehad met een lach en een traan. Ook al lieten ze het niet merken, ze zijn zeker weten met verwerken bezig geweest. Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor de geweldige week. Jullie zijn allemaal toppers.

Heel bijzonder, uniek gewoon. Hartelijk genoten van deze fantastische week.

 

 

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

De huisjes en de herberg zijn weer ingericht voor onze gasten. Zij arriveerde tussen 11.00 en 12 uur. Na de gezamenlijke lunch ging iedereen zijn eigen huisje inrichten. Ook het springkussen van Heldens springkussen verhuur staat klaar en mag de hele week gebruikt worden.

Zaterdagavond wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue, zodat de mensen elkaar al leren kennen.

Zondag

Vandaag stond het bezoek aan het Limburg uitje gepland. Hier hebben onze gasten leuke spellen gedaan voor jong en oud. Wie nu uiteindelijk gewonnen heeft blijft een raadsel.

Maandag

Door het mooie weer is de activiteit beugelen, bij beugelclub de Treffers, komen te vervallen. De meeste gezinnen hebben buiten geknutseld en genoten van het mooie weer en onze nieuwe fietsen zijn volop gebruikt om de omgeving te verkennen.

Maandagavond hebben velen gasten gebruik gemaakt van een heerlijke ontspanning massage of een Reiki behandeling laten ondergaan..

Dinsdag

Het is alweer dinsdag. Dinsdagmorgen stond een bezoek gepland bij P.s Aero in Baarlo. Hier kan men vele vliegtuigen en helikopters bekijken. Men waant zich daar als echte piloten.

Dinsdagavond zijn we met een grote groep naar camping De Schatberg in Sevenum gegaan. Waar weer een enthousiast team voor ons klaar stond om ons het duiken aan te leren. Sommige gasten zijn ook meegegaan om te kijken of gewoon lekker te zwemmen.

Woensdag

woensdag verwendag voor de vrouwen bij Avifit in Panningen.

De vaders zijn met de kinderen naar de binnenspeeltuin "kinderdrome" geweest.

Donderdag

Donderdagmiddag kon men in de weide omgeving horen dat we een Djembe workshop hadden. Iedereen van jong tot oud deed ethousiast mee.

Donderdagavond wordt traditioneel afgesloten met een gezamelijk diner. Tot in de late uurtjes was het nog gezellig in de herberg. Ook op donderdag werden door diverse gipsmaskers gemaakt.

Vrijdag

De week zit er al weer op. De vrijdag is de dag van opruimen, poetsen en afscheid nemen van de andere gezinnen, gastvrouwen en heer. Dit blijft toch iedere keer een moeilijk moment. Aan de reacties van onze gasten te lezen en te horen, hebben zijn een mooie week gehad. En hopelijk geeft dit een boost om positief verder te gaan. Nog bedankt voor jullie mooie bedankje voor de gast heer en vrouwen.