Open Nav

Week 7 (Oktober 2016)

22/10/2016 tot 28/10/2016

Gezamenlijk verhaal gasten


Wat een fijne week hebben wij gehad bij jullie en wat zijn we enorm verwend. We kunnen niet in woorden omschrijven hoe speciaal deze week was. “Niets moet alles mag” en ook het verdriet mocht er zijn, dat geeft een enorm fijn gevoel. Ontzettend bedankt voor alles.

Wat hebben wij een super mooie week gehad. En wat is het snel gegaan. Het is ontzettend overweldigend wat we mee gemaakt hebben deze week en wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben. Niet te geloven. Wij willen jullie heel erg bedanken voor deze mooie week.

Hoe kunnen we deze week nou omschrijven? Overweldigend !!! Wat een heerlijke week hebben we gehad. Heel veel gedaan, soms even een momentje rust genomen, gelachen, gekletst, gegeten. Soms op stap met de hele groep, soms even alleen met het gezin. “Niks moet alles mag (en kan)” Hoe kunnen we jullie bedanken? Woorden schieten hier echt te kort. Jullie zijn fantastisch, hartverwarmend. Butterbly kisses.

Activiteiten en Foto's


Zaterdag

Zaterdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur aankomst gasten. De gasten werden in de herberg ontvangen met koffie, waarna ze hun huisjes zijn gaan verkennen. In hun huisjes stond weer een mooi welkomstpakket van Jumbo Maasbree klaar en opgefrist met mooie bloemen geschonken door Peter Theeuwen, (Heinen Blumen).

Voor, tijdens en na het ontvangst konden de kinderen elkaar goed leren kennen op het luchtkussen. Deze wordt ons iedere keer aangeboden door Heldens Luchtkussenverhuur uit Koningslust. Hier werd gretig gebruik van gemaakt zaterdag en zondag.

Zondag

Zondagmiddag zijn onze gasten naar het Limburg Museum geweest. Hier was een expositie van Playmobil. Hier kon iedereen eens kijken hoeveel Playmobil figuren er wel niet zijn. Op het laatst mochten de kinderen zelfs, een zelf gemaakt, Playmobil poppetje meenemen.

Maandag

Maandagmiddag stond de Ezel wandeltocht gepland. Deze werd gehouden vanuit, Ezelcamping in 't Niet, in Maasbree. Hier van uit werd een mooie wandeltocht, met twee ezels, gelopen door het mooie Dubbroek.

Maandagavond kon iedereen, die wouw, genieten van een ontspanningsmassage. Tot in de late uurtjes is hier gebruik van gemaakt. Zelfs de kinderen wilde eens gemasseerd worden.

Dinsdag

Dinsdagmiddag stond het Limburgs Uitje in Sevenum op het programma. Maar onze gasten gingen liever iets rustiger aan doen, mede ook door het iets mindere weer. Zo gingen twee gezinnen gezellig naar de bioscoop Dok 6 in Panningen, en één gezin is naar Museum de Locht geweest. Zo zie je maar Alles mag niets moet.

Dinsdagavond duiken bij camping, de Schatberg, in Sevenum met medewerking van duikclub de Eurodivers.

Woensdag

Woensdagmiddag lieten de vrouwen zich eens lekker verwennen bij AviFit La Forma in Panningen. Ondertussen zijn de mannen met kinderen naar Kinderdrome, ook in Panningen geweest. Omdat ze allemaal in Panningen waren zijn ze samen gaan uit eten in Panningen.

Donderdag

Op donderdag stond geen activiteitt gepland. Zo is iedereen voor zich iets gaan doen met het gezin. De dag is afgesloten met een gezamenlijk koud en warm buffet. Klaar gemaakt door Deli Gourmet uit Maasbree. Tot in de late uurtjes was het gezellig in de herberg.

Vrijdag

De vrijdag staat altijd in het teken van opruimen en afscheid nemen. Dit blijft altijd moeilijk na zo'n gezellige week.