Open Nav

23 september Kiwanis Duo marathon

Op zondag 23 september organiseert Kiwanis Horst a/d Maas de Duo Marathon. hieronder staat vermeld hoe en wat er allemaal te doen is. Heb je zin om eens sportief bezig te zijn, geef je dan op. De opbrengst gaat naar onze stichting. Weer een mooi initiatief die ons ondersteund.

Met veel genoegen kan KIWANIS HORST a/d MAAS berichten dat, na het succes van 2016 en 2017, in 2018 voor de 3e keer een RECREATIEVE DUO-MARATHON wordt georganiseerd en wel op ZONDAG 23 SEPTEMBER!
DUO-MARATHON: waarbij je als duo inschrijft en je afwisselend fietst en rent. Je bepaalt zelf wie er wanneer fietst of rent en je hebt samen 1 fiets! De keuze bestaat uit een afstand van 21 of 42 km.
Met dit jaar als nieuwkomer: de DUO -WALK, waarbij je als duo inschrijft om samen de afstand van 21 km te wandelen.
DUO- MARATHON: start in Sevenum , met een route die vernieuwd is, langs mooie plekjes door het verrassende landschap van Horst a/d Maas. Met onderweg posten waar je wordt voorzien van een natje en een droogje, zodat je het traject ook zo aangenaam mogelijk kunt afleggen.
DUO-MARATHON: recreatief met Fundraising als hoofddoel. Vandaar dat er geen officiële eindtijd wordt geklokt. Jezelf uitdagen door zelf de eindtijd te klokken maakt van deze fun-run wellicht een mooie oefen-run ter voorbereiding van een officiële-run! En…door jouw FUN en RUN , GUN je PAPILIO een financiële steun! Als beloning wacht er jullie een verrassing bij aankomst.
DUO-MARATHON: voor het goede doel!
Opbrengst van KDM 2018 = Stichting PAPILIO!! (www.herbergpapilio.nl)
DUO-MARATHON: waarvoor je inschrijft en waarvan je weet dat de opbrengst volledig wordt geschonken aan dat goede doel!
Het inschrijfbedrag voor de Kiwanis Duo-Marathon is € 18,75 per deelnemer.
Het inschrijfbedrag voor de Kiwanis Duo-Wallk is € 9,75 per deelnemer.
DUO-MARATHON…..en…. inschrijven kan vanaf 20 april 2018 via www.inschrijven.nl. Selecteer hierbij de Kiwanis Duo Marathon 23 september 2018

Wandelen 21 km vertrek 10.30 uur
Duo Marathon 42 km vertrek 11.00 uur
Duo Marathon 21 km vertrek 11.30 uur

Onder muzikale uitzwaai door Labberjoeks.

Meer informatie volgt zoals afhalen startnummers en activiteiten rondom de 3e editie KIwanis Duo Marathon.

Foto's